Dodaj firmu

Enci Menci

Enci Menci, Nis. Enci Menci predstavlja lanac multibrend prodavnica sa teritorije Srbije i nekih okolnih zemalja u kojima mozete pronaci sirok spektar opreme za trudnice, bebe i decu do 8 godina starosti. Enci Menci se fokusira na kvalitet i brigu o porodici stavlja na prvo mesto, iz tog razloga u svojoj bogatoj ponudi nudi najkvalitetniju bebi opremu kroz ponudu nekih od najpoznatijih svetskih proizvodjaca.
Pročitaj više

Obrenovićeva bb, TC Kalča, prizemlje - lamela B, lokal 28, 18000 Nis
Niš

Maestral

Maestral, Nis. Maestral doo osnovan je u Nisu 1998 godine kao preduzece koje se bavi konfekcioniranjem tekstila. Osnovna delatnost preduzeca jeste proizvodnja bebi opreme i garderobe a ova proizvodnja se od 2000 godine preselila u Krusevac.
Pročitaj više

Bulevar Nemanjića 19, 18000 Nis
Niš

Aksa baby planeta

Aksa baby planeta. Aksa je specijalizovani lanac prodavnica u Srbiji koji se bavi ponudom veoma sirokog asortimana proizvoda namenjenih za potrebe dece od njihovog rodjenja. Firma je sa radom zapocela 1994 godine a iako je sama firma od tada dosta napredovala, kvalitet njihove uslige se nikada nije menjao i na visokom je nivo danas kao i na pocetku rada.
Pročitaj više

Kralja Stefana Prvovenčanog 14, 18000 Nis
Niš
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane