O nama - PIKPOK KIDS - OPREMA ZA BEBE

Ideja našeg brenda je da pokrijemo svaki aspekt dečijeg odrastanja i omogućimo im lepše, sigurnije i kreativnije detinjstvo, gde će uz našu opremu i igračke razviti svoj potencijal na kreativan i siguran način.

Pored interaktivnih montesori kućica, interaktivnih tabli i ljuljalica, tobogana i penjalica, koje će pored zabave Vašim mailišanima pružiti nove veštine koje če savladati kroz igru, proizvodimo i opremu za bebe i mališane koji će im boravak i spavanje učiniti mnogo udobnijim i maštovitijim.

KREVETIĆ KUĆICA:

Omiljeni krevetić Vaših mališana koji je mnogo vise od kreveta. Pravi kreativan kutak i nepresušni izvor smeha, gimnastike i zabave. Krevetić kuićicu zamislili smo kao kutak koji je rezervisan samo za mališane, on je njihova oaza, mesto za miran i udoban san ali i za igru i utočište.

Drvena konstrukcija iznad kreveta je napravljena od najkvalitetnije parene bukve, a krevetić kućica namenjen je mališanima od 3 do 10 godina. Konstrukcija koja je namenjena penjanju razviće motoriku Vašeg deteta na najbolji mogući način. Nosivost cele konstrukcije je čak do 80 kg, tako da ne postoji opcija da se grede polome i povrede Vaše dete.

LJULJA:

Maštovita ljuljalica namenjena je za mališane od 3 do 7 godina. Svi naši proizvodi od drveta pravljeni su od najkvalitetnije parene bukve i bojene eko bojama. Vi birate raspored boja ukoliko želite ovu višenamensku ljuljalicu koja će oduševiti Vaše mališane. Na njoj može da se ljulja, da se koristi kao mostić, penjalica ima toliko različitih namena koje Vaši mališani sa lakoćom smišljaju.

DEKORATIVNI JASTUCI:

Znamo koliko su detalji važni zato pravimo jastučiće za Vaše mališane od prirodnih materijala u obliku i boji po Vašoj želji, kako bi stilski uklopili svaki deo dećijeg kutka:

Neki od naših predloga su šarmantni jastučići u obliku:

  • Oblačića
  • Zvezdica
  • Meseca
  • Srca
  • Ribica

Ali i bilo kog oblika i boje po Vašoj želji.

POSTELJINA:

U ponudi imamo pamučne posteljine koje možete lepo uklopiti sa dekorativnim jastucima, stikerima i dušekom po meri kreveta.

Znamo da Vam je potreban ceo komplet zato smo Vam omogućili da od nas naručite baš sve za sobicu Vaših mališana, malih prinčeva i princeza.

Posteljine su od prirodnih materijala u različitim dezenima po Vašem izboru.

DUŠECI:

U mogućnosti smo da Vam ponudimo dušeke po meri vašeg kreveta, koji su antialergijski, prirodni i veoma izdržljivi. Možete biti sigurni da ćete ga promeniti jedino kad ga Vaše dete preraste.

STIKERI:

Iako ne spadaju u spavaći program, stikeri su važni Vašoj deci i ukrasiće zidove u njihovoj sobici, i dati joj dodatnu dozu smeha, i razdragane atmosfere.

Možete ih naručiti u oblicima, bojama i dimenzijama po vašoj želji.

Želimo da i Vi učestvujete u kreiranju dečijeg sveta. Osluškujemo Vaše želje i ispunjavamo ih. Vi poželite mi ispunimo i proizvedemo.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte, možda nas inspirišete za neku novu ideju.

Facebook: PikPok Kids

Instagram: @pikpokkids

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Bebi oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PikPok kids
  • PikPok kids,
  • PikPok kids Zvezdara,
  • PikPok kids Beograd,
  • PikPok kids radno vreme