Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Baštenske garniture
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Baštenske garniture

Kada dođu prvi topli letnji dani, svako od nas voli da ujutru uživa uz kaficu na otvorenom, u senovitom kutku svoje bašte ili dvorišta. Takođe, divno je ručati pod vedrim nebom, ili uveče, pijuckati vino, a sve to dok smo zavaljeni u udobne i mekane baštenske garniture.

bastenske garniture

 

Ako planirate da kupite nove delove nameštaja za otvoreni prostor, tada nastavite da nas čitate, jer ćete saznati pregršt korisnih i zanimljivih informacija, kao što su gde možete da nabavite kvalitetne garniture, po kojim cenama i slično.

Baštenske garniture prodaja

Vrlo je korisno znati da celokupnu ponudu baštenskih garnitura možete da pogledate na jednom mestu i to putem interneta. Naime, sve firme koje se bave prodajom garnitura imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima su proizvodi predstavljeni kroz tekstualne opise (navedene su najznačajnije karakteristike baštenske garniture), i data je fotografija, koja se često može uvećati i pogledati iz više uglova.

Pri tome, saznatećete informacije od čega je napravljena garnitura, kako se održava, koje boje su dostupne trenutno i slično. Neretko ćete zateći i određene akcije, pa tako možete i da uštedite novac pri kupovini.

Baštenske ugaone garniture

Ugaone garniture su uvek popularne kada se okuplja veće društvo, i to kako u dnevnoj sobi, tako i za otvoren prostor. Izrađene su od najkvalitetnijih materijala, dugotrajne i izdržljive, a pri svemu tome, maksimalno udobne i stvorene za uživanje!

Ti materijali su najčešće drvo, plastika, čelik ili aluminijum.

Baštenske garniture od drveta

Drvo je sasvim prirodan materijal, koji nikada neće izaći iz mode. Naime, za drvo se kaže da je „živo“, odnosno, sa njim imamo kontakt sa prirodom, čiji smo duh uneli u svoj dom.

bastenske garniture cena

 

Baštenske garniture od pruća

Ovakve garniture ste verovatno često viđali, i odlikuje ih veoma egzotičan, atraktivan izgled. Kada se postave mekani jastučići, sedenje na njima je izuzetno komforno i prijatno.

Baštenske garniture od ratana

Za baštensku garnituru koja je izrađena od ratana, obično će vam reći da o njoj „ne morate da brinete“, a razlog je što je otporna na sve vremenske uslove. Ovo je veoma važno kada znamo da garnitura stoji na otvorenom, i da se može lako dogoditi da padne kiša ili da je greje izuzetno jako sunce.

Možete da se odlučite za garnituru od ratana koja ima četiri stolice, i sto koji poseduje kaljeno reljefno staklo, što daje izuzetno dobar estetski efekat.

Plastične baštenske garniture

Ovo je varijanta u kojoj možete dosta da uštedite, a opet da imate udobno mesto pod vedrim nebom da sedite sa svojim ukućanima ili gostima. Na stolice od plastike moguće je dodati po neki udoban jastuk, specijalno napravljen za njih, i ugodnost je zagarantovana!

Baštenske garniture – cena:

Koliko ćete izdvojiti za baštensku garnituru zavisi pre svega, od materijala od koga je ona napravljena. Tako su najpovoljnije plastične baštenske garniture, dok su najskuplje od čelika, aluminijuma i masivnog drveta. Na cenu utiče i broj stolica, od čega je izrađen sto, da li je u pitanju ugaoni model...

Ipak, možemo reći da je prosek od 6-7 000 din. pa sve do 70 000 dinara i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Srdjan Budimirovic

Veoma dobre i kvalitetne a pri tome povoljne bastenske garniture mozete kupiti u firmi rustik etno. Mi smo tamo kupili bastensku garnituru i prezadovoljni smo kvalitetom koji smo dobili.