Balon za mali fudbal ATLETIK Ada

0.0 | 0 ocena
Ulica: Stari obrenovački put 17
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Balon za mali fudbal ATLETIK Ada
Mobilni: 065/
www.balon-za-mali-fudbal-ada.com

O nama

BALON ZA MALI FUDBAL ADA

Balon za mali fudbal Ada nudi prvorazredne uslove za bavljenje fudbalom na rekreativnom nivou, po pristupačnim cenama. Još jedna prednost koju nudimo je odlična lokacija na makiškoj strani Ade Ciganlije, odmah iza restorana Grand Ada.

Ukoliko ste okupili dobru ekipu za mali fudbal, ali još uvek tražite adekvatno mesto za rekreaciju, balon za mali fudbal Ada je pravi izbor. Na jednom mestu očekuje Vas sve što je potrebno za vrhunsko uživanje u igri, ali i druženje sa prijateljima, u mirnoj i prijatnoj atmosferi.

Balon za mali fudbal Ada poseduje teren sa vrhunskom veštačkom travom koja je ispunjena granulatom, tako da zadovoljava najviše evropske standarde. Dimenzije terena su idealne za igru “5 na 5”, kao i “6 na 6”, a igračima su na raspolaganju markeri, lopte, kao i semafor.

Ceo balon je opremljen najsavremenijim sistemom za grejanje, što garantuje prijatan boravak i u hladnim zimskim danima. Za maksimalan komfor na raspolaganju su četiri svlačionice, sa tuševima i grejanjem, koje se nalaze odmah pored terena.

Nakon treninga možete predahnuti u kafiću prijatnog ambijenta i uz omiljeno piće sumirati utiske. U našoj ponudi nalazi se raznovrstan asortiman pića po pristupačnim cenama. Svima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je veliki parking prostor koji je besplatan.

Balon za mali fudbal Ada nudi veliki izbor termina za rekreativni fudbal u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima, po pristupačnim cenama. Takođe, postoji mogućnost dogovora oko popusta ukoliko zakupljujete više termina unapred.

U balonu radi škola fudbala Atletik za mališane uzrasta od 5 do 12 godina koju vode licencirani treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Zanimljivi i kvalitetni treninzi koji pored osnova fudbalske igre, obuhvataju elemente gimnastike i akrobatike, omogućavaju pravilan rast i razvoj dece, kao i razvoj opšte koordinacije pokreta.

Radno vreme:

svaki dan od 09-23h

Balon za mali fudbal Ada, Stari obrenovački put 17, Makiška strana Ade Ciganlije, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milena Stancic
  28.08.2018 03:43

  Balon za mai fudbal ADA pruza vam fenomenalan osecaj iz razloga sto ispunjava sve standarade prilikom igre!Poseduje teren sa vestackom travom koja je ispunjena granualitom,samim tim zadovoljava evropske standarde!Druzenje sa prijateljima u mirnom i prijatnom ambijentu je zagarantovan!!!

  Firme u blizini

  Balon ZVEZDA ADA, Ada Ciganlija 5, Čukarica, Beograd
  Winner Balon za tenis, Dr Ivana Ribara bb, Novi Beograd, Beograd
  Balon za fudbal Crveno Crno, Omladinskih Brigada 138, Novi Beograd, Beograd
  Balon za mali fudbal Coin, Milentije Popovića 72, blok 23, Novi Beograd, Beograd
  Balon za fudbal Top spin, Maksima Gorkog 94, Voždovac, Beograd
  Balon veslačkog kluba Partizan, Ada Ciganlija 1, Čukarica, Beograd
  Mali fudbal - Zemun - hala Pinki, Gradski park 2, Zemun, Beograd
  Balon za mali fudbal Porto, Vukasovićeva 21a, Kanarevo brdo, srednja škola Petar Leković, Rakovica, Beograd
  Gladiator Sportski centar, Oslobođenja bb, Rakovica, Beograd
  Balon za mali fudbal Classic, Gramšijeva 11, (preko puta Megatrenda), Novi Beograd, Beograd