Kontakt podaci za vašu firmu

Poslasticarnica Anci Kolaci

  • 8
5.0 | 12 ocena
Poslastičarnica Anči kolači vrši izradu i dostavu rodjendaskih, mladenačkih, dečijih, slavskih i drugih svecanih torti, kao i sitnih posnih i mešanih kolača....
Pročitaj više
Lava Tolstoja 13a, Pancevo
Beograd

Kolaci i torte Baralic

  • 7
5.0 | 9 ocena
Poslastičarnica i mlečni restoran "M" smešten je na opštini Palilula, u ulici Miše Vujića broj 2, u Beogradu. Postojimo u okviru pečenjare "Baralić'" i bavimo se proizvodnjom i prodajom raznih vrsta torti i kolača....
Pročitaj više
Miše Vujića 2
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zeljana Jeremic
Veoma lepe baklave mozete kupiti ili pojesti u poslasticarnici Baralic. Pravi ih nekako na tradicionalna nacin, tako da budu bas socne. Taj recep se prenosi sa kolena na koleno.
Milen Jovanovic
Volim baklave ali mi one na kraju ovek naprave problem zbog toga sto kada sam na nekoj slavi ili nekom drugom veselju gde se one sluze, uvek dolaze na kraju posle svih jela a dobro nam je svima poznato koliko smo mi Srbi poznati po tome da pravimo raskosna veselja.
Marina Zivkovic
U svakom slucaju one nisu ni malo naivne. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju baklave obozavam.
Jovana Milinkovic
Po pravilu, sto se baklava tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno.
Mihajlo Nastasovic
Po meni su one zaisat nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vie od toga. Kvalitet je u svakom slucaju nesto sto treba i mora da dodje do izrazaja.
Lea Stankovic
Sto se baklava tice, sigurno je samo to da one mogu da budu bas onako ozbiljnog kvaliteta. Naravno, veoma je bitno da se na vreme dodje do nekog bas onako dobrog i ozbiljnog recepta.
Todor Markovic
Po meni je sto se njih tice, sigurno pre ili kasnije kvalitet i vise nego vazan.
Simona Vucinic
Sto se baklava tice, naravno da je kvalitet veoma bitan. Sve drugo je cisto mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
Pre svega je osnovni problem u tome sto su baklave ipak kolaci koji moraju posebno da se plate. Nazalost, vecina uglednih poslasticara nece da da svoj recept.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, sto se baklava tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
Petar Jankovic
Moje je licno misljenje da su baklave sastavni deo skoro svake slave.
Nikolina Pantelic
Sto se tice baklava, saom trebad a znate da je i vise nego pozeljno da se oko tog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ima nekoliko poslasticarnica u Beogradu koje su bas onako dobro poznate po veoma kvalitetnim baklavama.
Jana Stankovic
Ukoliko trazite neko mesto gde se prave vrhunske baklave, samo treba da posetite poslasticarnicu Don Juan i vise se oko toga necete pokajati.
Biljana Brankovic
Nikada do sada nisam pravila baklave niti bih to generalno mogla da radi. Zbog toga baklave mogu da budu bas nesto posebno i lepo i zbog toga ih stalno kupujem u poslasticarnici Camy.
Marko Petrovic
Ljudi moji, koliko ja samo volim balklave. Zena mi ih stalno pravi ali nekako nikako ne mogu da joj ispadnu kao kada kupimo u nekim poslasticarnicama.
Dusan Markovic
Balkava je zaista jedan jako lep slatkis, naravno potrebno je da neko ume na kvlaitetan nacin da ga napravi. Generalno, u danasnje vreme vecina poslasticarnica ne zeli da da pravilan recept.
Ljubinka Sreckovic
Veoma lepe baklave mozete kupiti ili pojesti u poslasticarnici Baralic. Pravi ih nekako na tradicionalna nacin, tako da budu bas socne. Taj recep se prenosi sa kolena na koleno.