Stojković prevoz plus

  • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - STOJKOVIĆ PREVOZ PLUSStojković Prevoz Plus vrši sve vrste transfera minibusom i autobusom u zemlji i inostranstvu. Ukoliko želite brzo i sigurno putovanje do bilo koje destinacije u Evropi, nudimo Vam najpovoljnije cene prevoza, transfere od/do aerodroma, kao i prevoz dece i đačkih ekskurzija.

Naš prioritet je komforan i siguran prevoz putnika, bilo da je pitanju minibus ili autobuski prevoz, zbog čega se posebna pažnja posvećuje kvalitetu vozila i profesionalnosti vozača i osoblja. U našem voznom parku nalaze se minibus vozila marke Mercedes i autobusi visoke turističke klase MAN i Neoplan.

U našem voznom parku posedujemo autobuse od 16 do 89 komercijalnih mesta: Neoplan 318 - 63+3, Vanhool Astromega T927 - 89+3, Temsa Diamond - 55+2, Scania Irizar - 49+2, Mercedes Sprinter - 16.

Stojković Prevoz Plus nudi Vam najpovoljniji prevoz do velikog broja destinacija u Evropi i svetu. Naša minibus vozila možete iznajmiti za brze, jednodnevne aerodromske transfere, od Vašeg terminala do hotela, ali i za organizovan prevoz putnika u zemlji i inostranstvu. Kapacitet vozila je 16 mesta, a za Vaš potpuni komfor tokom putovanja, naša minibus vozila su klimatizovana i kompletno opremljena.

Najbolji način za prevoz većeg broja putnika je opcija autobuskog prevoza luksuznim turističkim autobusima marke MAN sa 52 sedišta i Neoplan kapaciteta 62 sedišta. Zahvaljujući visokim sigurnosnim i ekološkim standardima koje naši autobusi ispunjavanju, putovanje na dužim relacijama nećete ni osetiti. Autobusi su kompletno opremljeni klimom, DVD-om, TV-om i ostalim pratećim sadržajima.

Za Vaš siguran put do željene destinacije brinu se profesionalni vozači sa znanjem engleskog jezika i dugogodišnjim iskustvom na domaćim i međunarodnim putevima. Naši moderni i pouzdani autobusi zadovoljavaju sve evropske norme za prevoz dece i đačkih ekskurzija, a dugogodišnje iskustvo vozača garantuje pouzdan i siguran prevoz mališana do omiljenog odredišta.

Stojković Prevoz vrši i sve lake popravke autobusa, minibuseva, kombija i automobila, brzo i jednostavno. Takođe, vršimo otkup polovnih automobila svih marki i modela, uz najbolje cene.

Putujte do Nemačke, Rusije, Grčke i drugih zemalja Evrope i sveta
Minibus i autobuski prevoz putnika, bezbedno, udobno i sa stilom

Radno vreme: 00-24h

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona ili e-maila:
063/ 770 75 93
060/ 730 20 40
bata249@gmail.com

Stojković Prevoz Plus, Slobodana Lale Berberskog 96, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

17.03.2017 01:15
Borislav Milic
Za vas siguran put do zeljene destinacije brinu se profesionalni vozaci sa znanjem engleskog jezika i dugogodisnjim iskustvom na domacim i medjunarodnim putevima.Njihovi moderni i pouzdani autobusi zadovoljavaju sve evropske norme za prevoz dece i djackih ekskurzija.
18.11.2016 10:46
Goran Sarenac
Sve preporuke na profesionalnosti.Stojkovic Prevoz Plus nudi vam najpovoljniji prevoz do velikog broja destinacija u Evropi i svetu.Njihova minibus vozila mozete iznajmiti za brze,jednodnevne aerodromske transfere,od vaseg terminala do hotela,ali i za organizovan prevoz putnika u zemlji i inostranstvu.
31.08.2016 02:52
Marko stojke
Odlicna saradnja, jako udobni autobusi.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Autobuski prevoz
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stojković prevoz plus
  • Stojković prevoz plus,
  • Stojković prevoz plus radno vreme,
  • Stojković prevoz plus kontakt telefon,
  • Stojković prevoz,
  • Autobuski prevoz,
  • Prevoz minibusom,
  • Prevoz putnika luksuznim autobusima,
  • Prevoz dece i djackih ekskurzija