Auto Glas

  • 0
5.00 | 2 ocena

O nama - Auto Glas


Auto Glas, Nis. Firma Auto Glas osnovana je 200 godine sa osnovnom delatnoscu koja podrazumeva opravku, ugradnju i prodaju auto stakala.

Bez obzira koliko je staro vase auto staklo, koji je model vozila u pitanju ili koja je marka, Auto Glas popravlja ili menja sve vrste auto stakala. Politika servisa jeste da je reparacija na prvom mestu i ukoliko je to moguce, prevashodno cemo se odluciti za reparaciju auto stakla, a tek u situacijama kda je to nemoguce, predlozicemo zamenu. Auto Glas garantuje za svoja stakla i svoje usluge a u poslovanju saradjuje sa brojnim osiguravajucim drustvima, tako da ukoliko su vasa stakla osigurana vase osiguranje ce stetu na vasem staklu nadoknaditi direktno Auto Glasu.

Iskustva i preporuke posetilaca

25.09.2018 08:58
marjan petrovic

Postovanje, interesuje me da li vrsite zamenu sofersajbni na terenu tj. na kucnu adresu posto mi je auto neregistrovan,potrbno je skinuti sofersajbnu sa jednog auta i postaviti na drugi auto.I koja je cena. Unapred zahvalan.

25.07.2014 07:33
Nesko Kinez

Vrhunski servis, vrhunska usluga, momci uvek nasmejani i duhoviti, brzi, stakla kvalitetna...ma nemam zamerku na njihov rad. Uostalom ako servis ima tradiciju od 2000.godine do 2014. god :)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto stakla
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Glas
  • Auto Glas,
  • Auto Glas Nis,
  • Auto Stakla Nis