Dodaj firmu

Stvari koje niste znali o zameni auto stakala

Stvari koje niste znali o zameni auto stakala

Zamena auto stakala vam možda deluje predvidivo, ali sigurno postoje neke stvari  koje mnogi vozači ne znaju. Bez obzira na to da li se radi o napuklom vetrobranskom staklu ili oštećenom bočnom staklu, trebalo bi da znate kako ovaj proces izgleda ali i da naučite stvari koje do sada niste znali.

Zamena auto stakala je svakako vrsta popravke koju bi trebnalo da rade servisi za auto stakla, dakle stručnjaci koji imaju iskustva i znaju sledeće:

Važno je da delovi koje koristite budu originalni

Kada radite zamenu  auto stakla, insistiranje na korišćenju originalnih delova.Originalna stakla su dizajnirana da savršeno odgovaraju vašem vozilu, i obezbeđuju  optimalnu vidljivost i sigurnost. Nekvalitetna zamenska stakla mogu imati loše optičke karakteristike i mogu se lakše oštetiti.

Lepak za vetrobransko staklo je izuzetno važna stavka

Zamena auto stakla Beograd podrazumeva  upotrebu specijalnih lepkova koji drže staklo na mestu. Kvalitet lepka je važan za sigurnost. Moderni lepkovi se brzo suše, ali je važno da vozilo ne koristite neko vreme nakon zamene kako bi se lepak pravilno stvrdnuo.

Pre zamene besprekorno očistite površinu

Mali komadići prljavštine ili vlage mogu izazvati probleme prilikom zamene stakla. Profesionalni tehničari moraju pažljivo očistiti površinu pre nego što postave novo staklo. Čista površina obezbeđuje čvrsto prijanjanje i sprečava curenje vode ili vazduha.

Garancija

Mnogi profesionalni servisi za zamenu auto stakala nude garanciju na svoj rad. Ovo znači da ako dođe do problema sa montažom oni će besplatno rešiti problem. Uvek proverite da li vaš servis nudi garanciju kako biste bili sigurni u kvalitet rada.

Zamena auto stakla može biti brza, ali vreme potrebno za obavljanje posla zavisi od vrste stakla i kompleksnosti montaže. Vetrobransko staklo obično zahteva više vremena zbog dodatnih koraka kao što su kalibracija senzora i sušenje lepka.

Važno je da znate sve ove stavke, kako bi znali šta sve možete da očekujete kada menjate auto stakla.

Firme povezane sa tekstom

Auto stakla 381

Servis „Auto stakla 381“ je jedan od vodećih servisa kada je zamena i ugradnja vetrobranskih stakala u pitanju. Nalazi se u Zemunu, a pored servisa bave se veleprodajom i maloprodajom vetrobranskih stakala.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 84
Zemun, Beograd

NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd

AS Auto Stakla

AS AUTO STAKLA je najsavremeniji servis koji se bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom auto stakala. Nalazi se u Zemunu a uz svako staklo dobijate i sertifikat koji je ugraviran u staklo kao garancija kvaliteta.
Pročitaj više

Milana Nedeljkovića 9, Plavi horizonti
Zemun, Beograd

Auto stakla Novus2 - Laza

Auto stakla Novus2 - Laza se nalazi na adresi Zrenjaninski put bb, Borča.
Pročitaj više

Zrenjaninski put bb
Borča, Beograd

Auto stakla Era Glass

Auto stakla Era Glass nalazi se u naselju Karaburma, opština Palilula u Beogradu i vrši prodaju i ugradnju auto stakala, popravku auto stakla, reparaciju auto stakla
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 9v
Palilula, Beograd

BGD AUTO GLASS

Osnovna delatnost servisa BGD AUTO GLASS je prodaja, zamena i popravka auto stakala za sve marke i tipove vozila. U našem radu koristimo stakla renomiranih proizvođača, a na radove dajemo GARANCIJU koja važi dokle god je vozilo na točkovima.
Pročitaj više

Lijačka 1
Voždovac, Beograd

Auto stakla Knežević

Nezavisno da li se radi o oštećenju na vetrobranskom, zadnjem ili bočnom staklu Vašeg vozila, auto stakla Knežević su pravi izbor za Vas. U našem moderno opremljenom servisu vršimo zamenu, ugradnju i reparaciju auto stakala najnovijom tehnologijom koja štedi novac.
Pročitaj više

Ibarski put bb
Čukarica, Beograd

Zamena originalnog auto stakla preko kasko osiguranja - Auto Deki

Stručan i iskusan kadar servisa Auto Deki na profesionalan način će obaviti zamenu stakala, pa će vaš limeni ljubimac izgledati novo kao i prvoga dana kada ste ga kupili.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2
Čukarica, Beograd

Auto stakla Glass Service

Auto stakla Glass Service pruža jedinstvene usluge reparacije, zamene i zatamljivanja auto stakala, kao i poliranja farova. Kod nas možete naći auto stakla najboljih proizvođača - Pilkington, Saint-Gobain Sekurit i Guardian. Ponudu smo obogatili i vetrobranskim senzorima za kišu, svetlo i vlagu.
Pročitaj više

Ugrinovačka 129
Zemun, Beograd

AC Opačić auto stakla

AC Opačić se bavi montažom i popravkom auto stakala. U ponudi imamo najkvalitetnija vetrobranska, bočna i zadnja stakla. Takođe, radimo reparaciju vetrobranskog stakla ukoliko su oštećenja do 3 cm. Uradite zamenu ili reparaciju stakla na vreme. Mislite na svoju bezbednost, AC Opačić auto stakla
Pročitaj više

Cara Lazara 3g
Obrenovac, Beograd

Auto Glass NL

Auto Glass NL je porodična kompanija na Novom Beogradu koja se već 20 godina bavi ugradnjom, zamenom i reparacijom vetrobranskih stakala, sa dodatnim uslugama koje će ulepšati Vaše vozilo i učiniti ga bezbednijim i funkcionalnijim za vožnju.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 20e
Novi Beograd, Beograd

Autoglass PJ auto stakla

Autoglass PJ auto stakla bave se prodajom i ugradnjom auto stakala za sve tipove vozila
Pročitaj više

Tabanovačka 4a
Voždovac, Beograd

Profi Glass auto stakla

Ugradnja i popravka auto stakala. Zamena, popravka i reparacija šoferšajbne i drugih auto stakala u servisu u Borči
Pročitaj više

Put za Ovču 2d
Borča, Beograd
Idi na vrh strane