O nama - AUTO ŠKOLA SIRENA


Auto škola Sirena nalazi se u Pančevu i već dugi niz godina uspešno obezbeđuje obuku i polaganje za A1, B i C kategoriju. Postojimo i radimo od 1995. godine, kao pouzdan partner svih onih koji žele da pravilno savladaju pravila vožnje i ponašanja u saobraćaju.

U prijatnom ambijentu auto škole Sirena dočekaće Vas vlasnica škole Katerina Milanović i tim od 5 visoko kvalifikovanih instruktora sa dugogodišnjim iskustvom, koji uvek izlaze u susret kandidatima, u pogledu izbora termina obuke.

Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi Sirena vrši se na savremenim vozilima koja su u potpunosti ispravna, što svim kandidatima garantuje savršenu sigurnost:

  • -B kategorija: Golf 4 (dva automobila), Punto, Yugo
  • -A1 kategorija: Yamaha TDR 125
  • -C kategorija: Fap Mercedes


Auto škola Sirena svim kandidatima nudi kvalitetnu teorijsku nastavu, uz primenu savremenih metoda. Testovi i literatura neophodni za pripremu teorijskog dela ispita obezbeđeni su potpuno besplatno svim kandidatima, kao i mogućnost rada na računaru u prostorijama naše škole.

Najbitniji segment obuke svakog vozača, svakako je praktična obuka upravljanja vozilom. Svi polaznici naše škole imaju mogućnost izbora vozila, instruktora i vremena za obuku, po želji. Naši profesionalni i ljubazni instruktori pružiće Vam svu neophodnu pomoć da savladate sve izazove gradske vožnje.

Iako je cena obuke u auto školi Sirena povoljna, sa željom da izađemo u susret svim budućim vozačima, nudimo mogućnost odloženog plaćanja u 6 mesečnih rata. Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita omogućila nam je da steknemo poverenje velikog broja kandidata koji su danas uspešni vozači i koji su nas rado preporučili svojim prijateljima i članovima porodice.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 10h-18h

Auto škola Sirena, Stevana Šupljikca 34a, Pančevo

Iskustva i preporuke posetilaca

27.04.2020 22:36
Neregistrovan korisnik

Svaka preporuka

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Sirena
  • Auto škola Sirena,
  • Auto škola Sirena radno vreme,
  • Auto škola Sirena kontakt telefoni,
  • Obuka vozača za B kategoriju Pančevo,
  • Obuka vozača za C kategoriju u Pančevu