Auto škola Formula B

4.8 | 12 ocena
Ulica: Njegoševa 15
Grad: Novi Sad
Auto škola Formula B
Telefon: 021/
Mobilni: 064/
www.autoskolaformulab.com

O nama

AUTO ŠKOLA FORMULA B DRIVE

Auto škola Formula B Drive počela je sa radom 1991. godine i vrši osposobljavanje kandidata za vozače AM i B kategorije. Kao jedna od najstarijih i najboljih u Novom Sadu, naša auto škola obezbeđuje jednostavan put do vozačke dozvole, uz visok standard teorijske i praktične obuke, licencirane instruktore i komforna vozila.

Najbolja potvrda uspešnosti auto škole Formula B Drive jeste dugogodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih kandidata koji su postali bezbedni, samouvereni i kvalitetni vozači. Naš tim čine stručni i iskusni instruktori koji mogu da se pohvale veoma visokim procentom položenih vozačkih ispita iz prvog pokušaja.

Auto škola Formula B Drive poseduje moderno opremljenu učionicu za teorijsku obuku koju vrši licencirani predavač. Sa ciljem da im olakša praćenje nastave, svaki polaznik dobija kompletnu stručnu literaturu u elektronskoj formi, kao i svoj korisnički nalog za vežbanje pitanja za teorijski deo ispita.

Još jedna novina koju nudi auto škola Formula B Drive jeste mogućnost korišćenja aplikacije za vežbanje koja se može skinuti sa Google Play prodavnice. Posredstvom ove aplikacije kandidati mogu da vežbaju ispitna pitanja bilo kada i bilo gde, bez internet konekcije.

Praktičnu obuku u našoj školi obavlja 8 licenciranih instruktora vožnje koji svojim dugogodišnjim iskustvom, kandidatima pružaju stručnu pomoć u savladavanju ovog segmenta obuke. Za praktičnu obuku kandidatima su na raspolaganju sledeća vozila:

 • Fiat Punto Classic
 • Fiat Grande Punto
 • VW polo
 • Citroen C3
 • Pežo 208
 • Fiat Grande Punto EVO

Auto škola Formula B Drive nudi fleksibilne termine obuke, kao i mogućnost da kandidat izabere vozilo i instruktora po svojoj želji. Takođe, našim kandidatima dajemo uputstvo gde po najpovoljnijim uslovima mogu da odrade lekarsko uverenje, kao i obuku i ispit iz prve pomoći.

Za sve koji poseduju vozačku dozvolu, ali nisu dugo vremena vozili i nemaju dovoljno sigurnosti, najbolje rešenje su časovi dopunske (kondicione) vožnje koji su dostupni u auto školi Formula B Drive.

Plaćanje se može izvršiti u više mesečnih rata, a broj rata zavisi od izabranog načina plaćanja o čemu se sa kandidatom postiže dogovor prilikom upisa. Moguće je plaćanje gotovinom (period trajanja obuke ), čekovima i administrativnom zabranom do 12 mesečnih rata, kreditom Raiffeisen banke do 72 rate...

Formula B Drive – škola pravih vozača!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 09-16h
subota i nedelja neradni dani

Auto škola Formula B Drive, Njegoševa 15, Novi Sad

Cenovnik

1. VAŽI ZA B I AM KATEGORIJU
1.200,00 din
2. UKOLIKO IMATE POLOŽENU B KATEGORIJU
18.850,00 din
3. OSNOVNA OBUKA
30.400,00 din
4. UKOLIKO IMATE POLOŽENU A2 ILI A KATEGORIJU
46.450,00 din
5. UKOLIKO IMATE POLOŽENU AM ILI A1 KATEGORIJU
52.450,00 din
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  marija djukic
  15.05.2018 10:49

  Auto škola Formula B pored odlicne lokacije u centru Novog Sada oni imaju odlicna vozila. Jedva cekam da polozim voznju i upisem se na onaj zid u njihovoj auto skoli :D

  Firme u blizini

  Auto škola Floyd, Kozačinskog 3, Novi Sad
  Auto škola Knežević 021, Železnička 37, Novi Sad