Auto škola Knežević 021

5.0 | 56 ocena
Ulica: Železnička 37
Grad: Novi Sad
Auto škola Knežević 021
Telefon: 021/
Mobilni: 064/
www.knezevic021.rs

O nama

AUTO ŠKOLA KNEŽEVIĆ 021

Auto škola Knežević 021 nudi obuku za vozače A1 i B kategorije. Uz pomoć iskusnih instruktora, ispitivača i predavača sa višegodišnjim iskustvom naučićete da vozite bezbedno i lako za veoma kratko vreme.

Posebna povoljnost obučavanje u našoj auto školi je prilika da teoretsku nastavu pohađate u terminima koji baš Vama odgovaraju. Nastava se odvija svakodnevno kako u prepodnevnim tako i u popodnevnim časovima, te obuku možete usklađivati sa obavezama po potrebi. Ukoliko Vam tako odgovara, možete je pohađati i svakoga dana u različito vreme, a sve ukupno završiti za 15 dana. Časove vožnje takođe prilagođavamo Vašim obavezama, što je kandidatima naročito važno.

Na ovaj način značajno štedimo Vaše vreme i pružamo Vam mogućnost da od upisa do dozvole dođete za svega tri meseca, jer nema nagomilavanja kandidata i bespotrebnog čekanja na termin polaganja vozačkog ispita.

Upisujemo ograničen broj kandidata kako bismo svakome od Vas omogućili jednako kvalitetne uslove obuke. Proverite kod starijih vozača - dobar instruktor zlata vredi! A, mi Vam nudimo upravo takve.

Korisne informacije:

A1 kategorija podrazumeva dozvolu za motocikle. Starosni uslov za početak osposobljavanja je navršenih 15 godina. Nakon položenog vozačkog ispita, kandidat ima pravo upravljanja sledećim vozilima:

 • motociklima čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3 i snage motora do 11 kW, gde odnos snage motora i mase vozila nije veći od 0, 1 kW/kg
 • teškim triciklima čija snaga motora ne prelazi 15 kW
 • vozilima AM kategorije, u koje spadaju mopedi (skuteri do 50 cm3), laki tricikli ili laki četvorocikli.

B kategorija su vozila, prvenstveno automobili, čija najveća dozvoljena masa nije veća od 3.500 kg (3, 5 t) i koja nemaju više od devet mesta za sedenje ukupno. Starosni uslov za početak osposobljavanja je navršenih 16 godina.

E-mail: knezevic.dragan@yahoo.com

FB:


Auto škola Knežević 021, Železnička 37, Novi Sad

Cenovnik

1. Dodatni čas praktične obuke
1100,00 rsd
2. Dopunski čas praktične obuke
1100,00 rsd
3. Dodatni čas teorijske obuke
350,00 rsd
4. Dopunski čas teorijske obuke
350,00 rsd
5. Praktični ispit
3000,00 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miljana MIlivojevic
  15.11.2018 03:19

  Dobar dan, koliko kosta polaganje testova i voznje kod vas? ja sam zavrsila voznju i ostalo mi je samo da odradim te ispite. Cestitam vam na otvaranju i zelim vam puno srece u daljem poslovanju

  Firme u blizini

  Auto škola Floyd, Kozačinskog 3, Novi Sad
  Auto škola Formula B, Njegoševa 15, Novi Sad