Dodaj firmu

Kostić Plus auto škola

Kostić Plus auto škola iz Kaluđerice posluje na adresi Smederevski put 94. Dobrodošli ste svi koji želite pouzdane instruktore za savladavanje sigurne i bezbedne vožnje vozila B kategorije
Pročitaj više

Bulevar revolucije 94, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Auto škola Zone tim

Auto škola Zone tim nalazi se u Kaluđerici u ulici Volgina 2a. Ulažemo veliki napor u poboljšanju obuke vozača kako bismo opravdali poverenje kako naših bivših kandidata tako i budućih.
Pročitaj više

Volgina 2a
Grocka, Beograd

Auto škola Volan 94

Auto škola Volan 94 nalazi se u ulici Vojvode Mišića 235, u Kaluđerici. Možemo se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih polaznika koji su danas dobri vozači.
Pročitaj više

Vojvode Mišića 235
Grocka, Beograd

Auto škola Jugo Stefan

Auto škola Jugo Stefan nalazi se u opštini Grocka u ulici Save Kovačevića 4a. Obuka vozača za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim automobilima.
Pročitaj više

Save Kovačevića 4a
Grocka, Beograd

Auto škola AMD Grocka

Auto škola AMD Grocka nalazimo se u Bulevar Revolucije 128, u Grockoj. Obuku izvodimo na savremenim i bezbednim vozilima, uz posvećenost naših instruktora sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Bulevar Revolucije 128
Grocka, Beograd

Auto škola Smer Plus

Vršimo obuku kandidata M, AM, B, C, CE i F kategorije. Obuka vozača B kategorije vrši se na vozilima marke Polo, Reno Clio 2 i Reno Clio 3, dok se C i CE kategorija polaže na vozilu marke Mercedes 814
Pročitaj više

Smederevski put 24a
Grocka, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane