Dodaj firmu

Draft auto škola

Draft je kompanija čija je osnovna delatnost obučavanje kandidata za polaganje vozačkog ispita kao i organizovanje samog polaganja, teorijskog i praktičnog. Posedujemo vozila novije generacije i savremenu opremu za učenje. Za više informacija nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Vojvode Stepe 73 u Čačku.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 73
Čačak

Auto škola Pan auto

Auto škola Pan auto se bavi pripremom kandidata za polaganje vozačkog ispita različitih kategorija, kako teorijskog tako i praktičnog dela. Tim iskusnih instruktora će Vam preneti znanje kako biste uspešno ušli u svet vozača. Za više informacija nas možete pozvati putem gore navedenog telefona ili nas posetite na adresi Ljubićska 10 u Čačku.
Pročitaj više

Ljubićska 10
Čačak

Soldatović auto škola

Soldatović je kompanija koja se specijalizovala za obučavanje kandidata za polaganje vozačkog ispita raznih kategorija. U svom radu primenjujemo savremene metode u delu teoretske i praktične obuke. Za više informacija nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Dragačevska 51 u Čačku.
Pročitaj više

Dragačevska 51
Čačak

DSV-Semafor auto škola

DSV-Semafor je kompanija koja se bavi obukom kandidata za polaganje vozačkog ispita. Za preko petnaest godina, koliko se bavimo ovimo poslom, obučili smo veliki broj vozača. Primenjujemo sve najsavremenije metode. Za više informacija nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Toplička 7 u Čačku.
Pročitaj više

Toplička 7
Čačak

Logistika auto škola

Logistika je kompanija koja se bavi obukom kandidata za polaganje vozačkog ispita. Imamo tim stručnih zaposlenih koji će Vam nesebično preneti svoje znanje. Primenjujemo savremene metode u teorijskoj i praktičnoj obuci. Posetite nas na adresi Sarajevska 4 u Čačku ili nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Sarajevska 4
Čačak

Krimleks Čupo auto škola

Krimleks Čupo je kompanija čija je osnovna delatnost obuka kandidata za polaganje vozačkog ispita i organizovanje polaganja. U ovom poslu smo preko dvadeset godina. Naši iskusni instruktori će Vam najbolje preneti znanje. Za više informacija možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Sinđelićeva 64 u Čačku.
Pročitaj više

Sinđelićeva 64
Čačak

Auto škola Čokin

Auto škola Čokin se bavi organizovanjem obuke vozača B,C,E i D kategorije, kao i organizovanjem polaganja vozačkog ispita. Posedujemo veoma kvalitetan vozni park i stručne i iskusne instruktore. Za više informacija možete nas kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas možete posetiti na adresi
Pročitaj više

Ljubićska 6
Čačak
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
18.02.2022 19:41

Sve preporuke za auto skolu Cokin!!!

Neregistrovan korisnik
07.07.2020 12:18

Najbolji

Neregistrovan korisnik
28.01.2020 09:07

Najbolja skola sve pohvale

Neregistrovan korisnik
28.01.2020 09:06

Najbolja skola

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane