Auto škola Panda Us

  • 6
5.00 | 11 ocena

O nama - AUTO ŠKOLA PANDA US

POGODNOST!!!

Svaki kandidat dobija besplatno lekarsko uverenje!


Auto škola Panda US jedna je od najmlađih auto škola u Beogradu i zato se trudimo da što pre pridobijemo poverenje svih mladih vozača, kao i njihovih roditelja. U okviru naše škole na raspolaganju su Vam najsavremenija nastavna sredstva, bogat nastavni program, multimedijalno opremljene učionice i iskusni nastavni kadar.

Specifičnost rada auto škole Panda US ogleda se u uvažavanju zahteva i potreba kandidata koji imaju mogućnost izbora instruktora, automobila i termina obuke. U našoj školi obuka za polaganje vožnje predstavlja pravo zadovoljstvo, jer se izvodi na kvalitetnim i bezbednim automobilima:

  • - Dacija sandero
  • - Punto II
  • - Punto II beli

Naš tim čine licencirani instruktori, predavači i ispitivači sa dugogodišnjim iskustvom koji uvek izlaze u susret kandidatima, u pogledu izbora termina obuke. Uz konstantnu pažnju i savete naših instruktora koji se nesebično trude da Vam prenesu svoje znanje, uspešno ćete savladati sve prepreke na putu do vozačke dozvole.

Auto škola Panda US svim kandidatima nudi interaktivnu nastavu koju održava licencirani predavač, uz primenu najsavremenijih nastavnih sredstava i bogat program. Kompletna teorijska nastava odvija se u multimedijalno opremljenim učionicama, što omogućava brže i efikasnije savladavanje gradiva. Takođe, nudimo Vam mogućnost da na našoj internet stranici preuzmete testove u PDF formatu, što će Vam znatno olakšati učenje.

Pored redovne obuke, pružamo i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali nisu dugo upravljali vozilom i potrebno im je usavršavanje vozačkih sposobnosti. Elementi vožnje koji se vežbaju na ovim časovima potpuno su prilagođeni individualnim potrebama kandidata. Obuka se usmerava ciljano ka poboljšanju koje dovodi do sigurnog upravljanja vozilom koje je i naš cilj.

Auto škola Panda US želi da uputi posebnu poruku roditeljima svih budućih vozača kako bi se i oni aktivno uključili u proces osposobljavanja svoje dece i pružili im neophodnu pomoć, podršku i koristan savet. Pozivamo Vas da nas posetite i upoznate naše osoblje koje će pružiti svoje stručne sposobnosti da Vaš mladi vozač kvalitetno usvoji sva potrebna znanja i što viši nivo veštine kako bi sutra bio siguran u saobraćaju u svakom pogledu.

Posetite našu Facebook stranicu: https://sr-rs.facebook.com/Auto-skola-Panda-US-1387304628243627/

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08h-16h
Subota od 10h-14h

Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar vozač.
Najpouzdanija auto škola Medaković.

Auto škola Panda US, Čedomilja Mitrovića 6, Zvezdara, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 04:30
Miroslav Jelenic

Upisao sam sina u Auto školu Panda Us, pošto su i sinovi mojih drugara isto izabrali nju između više auto škola koje postoje u našem gradu. Čuo sam da su instruktori veoma strpljivi, i da znaju da mladim vozačima ukažu na najvažnije stvari koje se tiču vožnje, i to je za mene bilo presudno. Cene su im veoma prihvatljive, tako da imaju zaista moje najiskrenije preporuke! Desetka za Auto škol1 Panda Us!

05.04.2017 09:24
Lazar Ristic

Njihov tim cine licencirani instruktori,predavaci i ispitivaci sa dugogodisnjim iskustvom koji uvek izlaze u susret kandidatima,u pogledu izbora termina obuke.Uz konstantnu paznju i savete instruktora koji se nesebicno trude da vam prenesu svoje znanje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Panda Us
  • auto skola panda us,
  • auto skola panda us radno vreme,
  • auto skola panda us kontakt telefon,
  • panda us auto skola,
  • obuka vozaca,
  • obuka vozaca za upravljanje vozilima