Auto škola Bis Motiv

4.0 | 11 ocena
Ulica: Južni Bulevar 15
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Auto škola Bis Motiv
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.autoskolabismotiv.rs

O nama

AUTO ŠKOLA BIS MOTIV

Auto škola BIS MOTIV organizuje obuku kandidata “B” kategorije sa ciljem da svaki vozač koji izađe iz naše škole bude primer odgovornog i sigurnog učesnika u saobraćaju. Iako je škola tek nedavno počela sa radom, naši zaposleni poseduju više od 20 godina iskustva rada kao instruktori u teorijskoj i praktičnoj obuci.

Teorijska obuka u auto školi BIS MOTIV obuhvata 40 časova i održava se u prostorijama škole na Vračaru, u neposrednoj blizini Autokomande. Časove teorije drži saobraćajni inženjer sa dugogodišnjim iskustvom, a nastava traje tri nedelje, po tri časa dnevno. Obuka se odvija u učionici auto škole koja je opremljena najsavremenijim nastavnim sredstvima. Prisustvo kandidata na časovima teorije je obavezno i uvek sa sobom moraju da imaju ličnu kartu.

Tim auto škole BIS MOTIV čine licencirani instruktori za obuku vozača sa dugogodišnjim iskustvom koji vode kandidate kroz ceo proces obuke. Svojim pedagoškim pristupom, strpljenjem i smirenošću nastoje da nauče kandidate kako da pravilno i bezbedno upravljaju vozilom u svim saobraćajnim situacijama.

U auto školi BIS MOTIV možete nabaviti i svu neophodnu stručnu literaturu koja će olakšati pripremu teorijskog dela ispita i obogatiti Vaše teorijsko znanje za bezbedno učešće u saobraćaju. Još jedna pogodnost koja je dostupna našim kandidatima jeste BESPLATNA teorijska priprema koja se organizuje pred svako polaganje teorijskog dela ispita. Na taj način, kroz razgovor sa instruktorima možete razrešiti sve nedoumice u vezi pitanja koja su Vam ostala nejasna prilikom pripreme za ispit.

Nakon uspešno položenog teorijskog dela ispita, prelazi se na praktičnu obuku koja se odvija pod vođstvom licenciranih instruktora i na savremenim vozilima:
-Fiat Punto
-Ford Focus
-VW Golf 4

Praktična obuka, takođe, obuhvata 40 časova i traje otprilike mesec dana. Poligon za obuku i vožnju nalazi se na platou ispred sportskog centra Banjica na Voždovcu. Svi kandidati imaju mogućnost izbora instruktora i vozila, a dnevno se mogu voziti maksimalno dva časa. Auto škola BIS MOTIV u svojim prostorijama organizuje i kurs prve pomoći.

U dogovoru sa instruktorom određuje se vreme za obuku koje kandidatu najviše odgovara, dok su trase za vožnju po celom gradu. Postoji mogućnost da instruktor dođe po kandidata i vrati ga na kraju časa na dogovoreno mesto. Na svakom praktičnom času, kandidat mora poneti sa sobom ličnu kartu.

Svim kandidatima koji završe kompletnu obuku u auto školi BIS MOTIV obezbeđeno je BESPLATNO lekarsko uverenje i polaganje ispita iz prve pomoći. Sa željom da izađe u susret što većem broju kandidata, auto škola nudi pristupačne cene i odobrava plaćanje u više rata.

Takođe, za one kandidate koji poseduju dozvolu, ali nisu sigurni u svoje sposobnosti, auto škola BIS MOTIV organizuje dodatne časove, tj. kondicionu vožnju.

Bezbednost I Sigurnost su naš MOTIV!


Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-16h
subota od 09-15h
nedelja neradni dan

Auto škola BIS MOTIV, Južni bulevar 15, Vračar, Beograd

Cenovnik

1. PRAKTIČNI ISPIT
4.000 RSD
2. TEORIJSKI ISPIT
4.000 RSD
3. DODATNI ČAS
500 RSD
4. DOPUNSKI ČAS
500 RSD
5. TEORIJSKA OBUKA
11.200 RSD
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Gazela Auto Skola, Kralja Milana 8, Beograd, Vračar, Beograd
  Auto škola Formula 7, Crnotravska bb (kod SC Banjica), Voždovac, Beograd
  Auto skola S & T kup, Kostolacka 79, Voždovac, Beograd
  Auto škola Monca Prima, Golubačka 4, Vračar, Beograd
  Auto škola Panda Us, Čedomilja Mitrovića 6, Voždovac, Beograd
  Auto škola Driver Nova, Bulevar kralja Aleksandra 314, Zvezdara, Beograd
  Auto škola Bg Taš, Đušina 10, Palilula, Beograd
  Auto škola Start Plus 2, Save Maškovića 5 (preko puta Lidla na Trošarini), Voždovac, Beograd
  Auto škola Fest, Bulevar Kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd
  Gold signal auto škola, Crnotravska 4, SC Banjica, Voždovac, Beograd