Auto škola Vihor

2.8 | 8 ocena
Ulica: Kornatska 71c
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Auto škola Vihor
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.autoskolavihor.rs

O nama

AUTO ŠKOLA VIHOR


Auto škola Vihor nudi Vam jednu od najkvalitetnijih obuka u Srbiji, za kategorije AM, A1, A2 i B. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti našeg tima instruktora uspešno smo obučili veliki broj kandidata koji su sada odgovorni vozači.

Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi Vihor vrši se na novim klimatizovanim vozilima, uz mogućnost izbora instruktora, vozila i vremena za obuku, po Vašoj želji. Takođe, svim kandidatima nudimo kvalitetnu teorijsku nastavu, koja je u potpunosti prilagođena potrebama i obavezama polaznika.

Uz primenu savremenih metoda i kompletan materijal za uvežbavanje testova, trudimo se da svakom kandidatu omogućimo da brzo i lako stekne neophodno znanje kako bi uspešno položio teorijski deo ispita. Naš tim čine licencirani predavači i ispitivači koji poseduju višegodišnje iskustvo i koji su do sada obučili veliki broj zadovoljnih polaznika koji su uspešno prošli put do vozačke dozvole.

Praktična obuka upravljanja vozilom u saobraćaju, jedan je od najbitnijih segmenata prilikom obuke svakog budućeg vozača. Instruktori auto škole Vihor pružiće Vam svu neophodnu pomoć da savladate sve tehnike i izazove gradske vožnje, kao i poznavanje saobraćajnih propisa. Svojim iskustvom i pedagoškim pristupom nastoje da stvore sposobne vozače koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.

Osim najkvalitetnije obuke, auto škola Vihor nudi povoljne cene i brojne pogodnosti prilikom upisa. Svim kandidatima nudimo plaćanje u više rata, uz mogućnost da broj rata sami izaberete, s tim što isplata mora biti potpuna po završetku obuke.

Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita omogućili su nam da steknemo veliki broj zadovoljnih kandidata koji su danas uspešni vozači i koji su nas rado preporučili članovima svoje porodice i prijateljima. Ukoliko i Vi želite da kvalitetno naučite da vozite, naši iskusni instruktori i moderan vozni park stoje Vam na raspolaganju.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h


Auto škola Vihor, Kornatska 71c, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Mandic
  08.06.2019 04:44

  Moja žena je uvek imala auto na raspolaganju, ali nije znala da vozi... To je stvaralo mnoge probleme, pošto je decu trebalo odvesti tamo i ovamo, a ona to nije mogla. Nagovorio sam je da pogleda auto škole i da izabere neku u kojoj će naučiti vožnju. Njen izbor je bio - Auto škola Vihor, koju je ubrzo završila sa uspehom, ali mislim da veliki deo zasluga pripada osoblju auto škole jer su jako stručni. Sve preporuke!

  Maja Matic
  30.12.2016 08:29

  Obuka za polaganje vozackog ispita u auto skoli Vihor vrsi se na novim klimatizovanim vozilima,uz mogucnost izbora instruktora,vozila i vremena za obuku,po vasoj zelji. Svim kandidatima nude kvalitetnu teorijsku nastavu.

  Firme u blizini

  Gazela auto škola, Kralja Milana 8, Vračar, Beograd
  Auto skola S & T kup, Kostolacka 79, Voždovac, Beograd
  Auto škola Monca Prima, Golubačka 4, Vračar, Beograd
  Auto škola Bis Motiv, Južni Bulevar 15, Vračar, Beograd
  Auto škola Panda Us, Čedomilja Mitrovića 6, Voždovac, Beograd
  Auto škola Driver Nova, Bulevar kralja Aleksandra 314, Zvezdara, Beograd
  Auto škola Bg Taš, Đušina 10, Palilula, Beograd
  Auto škola Start Plus 2, Save Maškovića 5 (preko puta Lidla na Trošarini), Voždovac, Beograd
  Auto škola Fest, Bulevar Kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd
  Gold signal auto škola, Crnotravska 4, SC Banjica, Voždovac, Beograd