O nama - AUTO ŠKOLA VIHOR


Auto škola Vihor nudi Vam jednu od najkvalitetnijih obuka u Srbiji, za kategorije AM, A1, A2 i B. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti našeg tima instruktora uspešno smo obučili veliki broj kandidata koji su sada odgovorni vozači.

Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi Vihor vrši se na novim klimatizovanim vozilima, uz mogućnost izbora instruktora, vozila i vremena za obuku, po Vašoj želji. Takođe, svim kandidatima nudimo kvalitetnu teorijsku nastavu, koja je u potpunosti prilagođena potrebama i obavezama polaznika.

Uz primenu savremenih metoda i kompletan materijal za uvežbavanje testova, trudimo se da svakom kandidatu omogućimo da brzo i lako stekne neophodno znanje kako bi uspešno položio teorijski deo ispita. Naš tim čine licencirani predavači i ispitivači koji poseduju višegodišnje iskustvo i koji su do sada obučili veliki broj zadovoljnih polaznika koji su uspešno prošli put do vozačke dozvole.

Praktična obuka upravljanja vozilom u saobraćaju, jedan je od najbitnijih segmenata prilikom obuke svakog budućeg vozača. Instruktori auto škole Vihor pružiće Vam svu neophodnu pomoć da savladate sve tehnike i izazove gradske vožnje, kao i poznavanje saobraćajnih propisa. Svojim iskustvom i pedagoškim pristupom nastoje da stvore sposobne vozače koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.

Osim najkvalitetnije obuke, auto škola Vihor nudi povoljne cene i brojne pogodnosti prilikom upisa. Svim kandidatima nudimo plaćanje u više rata, uz mogućnost da broj rata sami izaberete, s tim što isplata mora biti potpuna po završetku obuke.

Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita omogućili su nam da steknemo veliki broj zadovoljnih kandidata koji su danas uspešni vozači i koji su nas rado preporučili članovima svoje porodice i prijateljima. Ukoliko i Vi želite da kvalitetno naučite da vozite, naši iskusni instruktori i moderan vozni park stoje Vam na raspolaganju.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h


Auto škola Vihor, Kornatska 71c, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

08.06.2019 04:44
Milos Mandic

Moja žena je uvek imala auto na raspolaganju, ali nije znala da vozi... To je stvaralo mnoge probleme, pošto je decu trebalo odvesti tamo i ovamo, a ona to nije mogla. Nagovorio sam je da pogleda auto škole i da izabere neku u kojoj će naučiti vožnju. Njen izbor je bio - Auto škola Vihor, koju je ubrzo završila sa uspehom, ali mislim da veliki deo zasluga pripada osoblju auto škole jer su jako stručni. Sve preporuke!

30.12.2016 08:29
Maja Matic

Obuka za polaganje vozackog ispita u auto skoli Vihor vrsi se na novim klimatizovanim vozilima,uz mogucnost izbora instruktora,vozila i vremena za obuku,po vasoj zelji. Svim kandidatima nude kvalitetnu teorijsku nastavu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Vihor
  • Auto skola Vihor,
  • Auto skola Vihor radno vreme,
  • obuka vozaca,
  • polaganje vozackog ispita