Auto škola Trend

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - AUTO ŠKOLA TREND


Centar za obuku vozača TREND je naslednik nekada uspešne auto škole Starter i već dugi niz godina organizuje obuku za kandidate na vozilima B kategorije. Zanimljiv spoj tradicije i modernog na jednom mestu rezultirao je činjenicom da naš auto centar već dugi niz godina beleži odličnu prolaznost na ispitima.

Teorijski deo obuke se odvija u modernim učionicama i od strane komunikativnih predavača koji se trude da prenesu svoje dugogodišnje iskustvo u prijateljskom ambijentu auto škole TREND. Kombinacijom tradicionalnih nastavnih učila i savremenih tehničkih sredstava, polaznicima je omogućeno da uspešno savladaju saobraćajne propise i oblasti vezane za bezbednost u saobraćaju.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja oko teorijskog dela ispita, naši predavači rado će Vam izaći u susret u svakom trenutku i razjasniti sve nedoumice koje imate u vezi sa gradivom. Još jedna prednost koju auto škola TREND nudi svojim polaznicima, jeste mogućnost vežbanja gradiva i testova koji ih očekuju na završnom ispitu putem naše web prezentacije.

Ipak, sama teorija ne znači mnogo, ukoliko nema praktičnu primenu u realnim situacijama u saobraćaju. Upravo iz tog razloga, auto škola TREND organizuje praktičnu obuku budućih vozača najpre na poligonu, a zatim i na saobraćajnicama. Naš tim čine iskusni instruktori koji se svojim pedagoškim pristupom trude da oslobode kandidate eventualnog straha, ali i da ukažu na sve one finese koje kao budući vozač, ne smete da zanemarite.

Praktična obuka vozača u auto školi TREND vrši se na pouzdanim i kvalitetnim vozilima marke Fiat Punto i Citroen Saxo koje možete izabrati po Vašoj želji. Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i prilikom izbora termina i mesta održavanja časova, u skladu sa Vašim zahtevima i obavezama.

Kako bismo što većem broju kandidata omogućili da postanu dobri vozači, auto škola TREND nudi mogućnost plaćanja u više rata, bez kamate. Posebne pogodnosti očekuju polaznike koji se odluče za plaćanje odjednom. Takođe, kod nas možete izvaditi lekarsko uverenje i polagati test prve pomoći, po pristupačnim cenama.

Nauči, položi, vozi!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 00-24h
subota-nedelja od 00-24h

Auto škola TREND, Palmira Toljatija 5, Novi Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Trend
  • Auto škola Trend,
  • Auto škola Trend Novi Beograd,
  • Auto škola na Novom Beogradu,
  • Trend auto skola,
  • Centar za obuku vozača TREND,
  • Auto škola Trend radno vreme