Auto skola Signal Buda

4.3 | 6 ocena
Ulica: Bogdana Zerajica 24a, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Auto skola Signal Buda
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.autoskolasignalbuda.com

O nama

AUTO ŠKOLA „SIGNAL BUDA“

Vlasnik i rukovodilac Auto škole Signal Buda je jedan od najiskusnijih instruktora u Beogradu, čiji je glavni cilj da kandidati, koji su na obuci, dostignu visok stepen poznavanja saobraćajnih propisa i pravila saobraćaja, da ovladaju tehnikom upravljanja vozilom i da shvate od kolikog je značaja za bezbednost u saobraćaju, poštovanje svih pravila i propisa, kao i tolerantan odnos prema drugim učesnicima u saobraćaju.

Posebno obraćamo pažnju na teorijsku nastavu da bude prilagođena prema svakom pojedinačnom kandidatu, prilagođavanjem vremena za održavanje časova teorijske nastave kako bi mogao da odsluša celokupni fond časova predviđen planom i programom teorijske nastave, a po potrebi održavanje i dodatnih časova prema potrebi kandidata.

Teorijska nastava je organizovana na savremeniji način uz korišćenje sredstava za očiglednu nastavu prilagođenu svakom pojedinom kandidatu uz stručnu pomoć iskusnih predavača, što garantuje uspešno savladavanje celog programa potrebnog za dobro poznavanje saobraćaja i lakše snalaženje u saobraćaju i tokom praktične obuke.

Zahvaljujući načinu na koji izvodimo teorijsku nastavu i opreme koju koristimo za očiglednu nastavu, uz poseban tretman prema svakom kandidatu omogućilo je da naši kandidati veoma uspešno polažu teorijski ispit i dosegli smo da je procenat polaganja skoro 100%

Naše poverenje je garancija za vaš uspeh!

Bliža obaveštenja oko upisa novih kandidata, cene obuke i mogućnosti plaćanja na više rata možete dobiti svakog dana na telefone 011/3582-494 i 063/8366-549.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miroslava Anastasijevic
  08.06.2019 04:37

  Ja imam 42 godine i verovali ili ne, naučila sam da vozim pre par meseci, što je pravi dokaz da nije nikada kasno, a videla sam još komentara na ovoj stranici, mahom žena, koje su naučile da voze u poznijim godinama za to... Baš zato sam posebno ponosna! Auto škole su zaista na svakom ćošku, a moja odluka je pala na Auto skolu Signal Buda i smatram da je to prava odluka. Pozdrav za sve od Miroslave!

  lela
  08.07.2013 10:33

  Najbolja i najjeftinija auto skola u Beogradu sa vlasnikom koji je najiskusniji i najbolji instruktor u celoj zemlji samo nastavite tako i u buducnosti

  jelena
  29.11.2011 10:33

  Slazem se u potpunosti sa Majom M. Sjajni su

  Smilja
  18.09.2011 05:48

  Prekini Milose je najbolji instruktor

  Maja M.
  26.06.2011 00:07

  Odlicna obuka, a najjeftiniji su u gradu.

  Firme u blizini

  Auto škola Formula 7, Crnotravska bb (kod SC Banjica), Voždovac, Beograd
  Auto škola TOP DRIVE, Ace Joksimovića 51, Čukarica, Beograd
  Auto skola S & T kup, Kostolacka 79, Voždovac, Beograd
  Auto škola Bis Motiv, Južni Bulevar 15, Vračar, Beograd
  Auto škola Panda Us, Čedomilja Mitrovića 6, Voždovac, Beograd
  Auto škola Renome L, Požeška 124, Čukarica, Beograd
  Auto škola Beo Znanje, Serdar Janka Vukotića 1b, Čukarica, Beograd
  Auto škola Start Plus 2, Save Maškovića 5 (preko puta Lidla na Trošarini), Voždovac, Beograd
  Auto škola Mobil Plus, Vidikovački venac 1a, Vidikovac, Rakovica, Beograd
  Gold signal auto škola, Crnotravska 4, SC Banjica, Voždovac, Beograd