AUTO ŠKOLA LUX VOYAGER

Auto škola Lux Voyager nalazi se u samom centru Zemuna i poseduje dugogodišnje iskustvo u obuci vozača za “B” kategoriju. Današnja auto škola Lux Voyager naslednica je uspešne škole “Ada” koja je osnovana 1991. godine, a koja je potom preimenovana u auto školu “B Plus”.

Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita, potpuno obnovljen vozni park, fleksibilnost u radu sa kandidatima, kao i najpovoljniji uslovi plaćanja i primamljive akcijske ponude, samo su neke od prednosti koje Vam nudimo. Obuka vozača vrši se na savremenim vozilima marke Opel, Renault, Skoda ili Ford, uz mogućnost izbora instruktora i termina po Vašoj želji.

Naš tim čine licencirani i iskusni instruktori sa višegodišnjim iskustvom koji su do sada obučili veliki broj zadovoljnih polaznika naše škole. Primenom savremenih pedagoških metoda i principa, naši istruktori se trude da stvore sposobne i odgovorne vozače. Njihova samoumerenost i smirenost učiniće svaki čas prijatnim i korisnim iskustvom. Takođe, nudimo mogućnost dolaska po kandidata.

Budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita auto škola Lux Voyager nudi kvalitetnu teorijsku obuku koja se odvija u prostorijama škole. Teorijska obuka se sastoji od časova predavanja i časova vežbi koji se održavaju u učionici opremljenoj najsavremenijom tehnologijom i sredstvima za rad, koja se nalazi u Zemunu (Hala Pinki).

Nastavu izvodi licencirani predavač iz ove oblasti, a svim kandidatima je obezbeđena prateća literatura koja je neophodna za spremanje teorijskog ispita vožnje. Ukoliko imate bilo kakve probleme prilikom spremanja teorijskog dela ispita, nudimo Vam mogućnost organizovanja dopunskih časova teorijske obuke. Budite uvereni da ćete u saobraćaj izaći u potpunosti spremni i teorijski potkovani.

Najbitniji segment obuke svakog vožača je praktična obuka upravljanja vozilom. Naš licencirani i iskusni tim instruktora nesebično se trudi da prenese svoje znanje i pruži Vam svu neophodnu pomoć da uspešno savladate sve izazove gradske vožnje. U toku praktične obuke kandidat mora da završi i kurs Prve pomoći za vozače kako bi mogao da se prijavi za polaganje praktičnog ispita vožnje.

Pored redovne obuke, auto škola Lux Voyager pruža i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno sigurnosti u vožnji. Elementi vožnje koji se vežbaju na ovim časovima potpuno su prilagođeni individualnim potrebama kandidata.

Pozivamo Vas da nas lično posetite i uverite se u kvalitet i pouzdanost koju nudimo svim kandidatima naše auto škole. Sve neophodne informacije o upisu možete pronaći i na sajtu škole www.skola.luxvoyager.com, gde postoji i mogućnost online prijave. Odmah nakon navođenja željenog datuma početka obuke, bićete obavešteni o daljem toku upisa.

Auto škola Lux Voyager nudi najpovoljnije cene obuke, kao i brojne pogodnosti prilikom upisa. Za najbrže kandidate spremili smo posebnu ponudu: Besplatno prvo polaganje testova i vožnje za prvih 10 upisanih kandidata! (Ušteda 8.000 dinara)

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 10-15h

Auto škola Lux Voyager, Gradski Park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.12.2016 08:17
Kristina Milosevic

Kvalitetna obuka vozaca i priprema za polaganje vozackog ispita,potpuno obnovljen vozni park,fleksibilnost u radu sa kandidatima,kao i najpovoljniji uslovi placanja i primamljive akcijske ponude,samo su neke od prednosti koje vam nude.

02.11.2014 05:03
Ana

Koja je cena polaganja vozackog po novom,kod vas?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Skola Lux Voyager
  • auto skola lux voyager,
  • auto skola lux voyager radno vreme,
  • auto skola lux voyager kontakt telefon,
  • lux voyager,
  • auto skola zemun,
  • obuka vozaca