Auto škola Delfin

0.0 | 0 ocena
Ulica: Mirijevski venac 20, Mirijevo
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Auto škola Delfin
Mobilni: 063/

O nama


Auto škola Delfin nalazi se na adresi Mirijevski venac, broj 52, naselje Mirijevo i svim budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita nudi kvalitetnu obuku i vožnju, pod stručnim nadzorom naših instruktora. Osnovna delatnost naše škole je obuka vozača i polaganje vozačkog ispita za “B” kategoriju.

Obuka vozača za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora i termina, po Vašoj želji. Teoretsku obuku vršimo u veoma prijatnom ambijentu auto škole Delfin u Mirijevu, a svim budućim kandidatima nudimo mogućnost vežbanja testova u okviru praktične nastave.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu, maksimalno smo posvećeni svakom kandidatu sa željom da im obezbedimo što je moguće brže i bolje napredovanje. Naši instruktori poseduju stručnost i nastoje da svojim pedagoškim pristupom stvore sposobne i odgovorne vozače, koji će sa sigurnošću upravljati motornim vozilom.

Kvalitetna obuka vozača i priprema za polaganje vozačkog ispita omogućila nam je da steknemo veliki broj zadovoljnih kandidata, koji su danas uspešni vozači i koji su nas rado preporučili svojim prijateljima i članovima porodice. Sa željom da što većem broju mladih ljudi pružimo mogućnost da steknu vozačku dozvolu, svim kandidatima nudimo mogućnost odloženog plaćanja na rate. Takođe, auto škola Delfin nudi Vam usluge tehničkog pregleda i osiguranja vozila.

Polaganje vozačkog ispita za “B” kategoriju, po pristupačnim cenama.
Kvalitetna obuka vozača i iskusni instruktori.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 10h-18h

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem telefona:
Tel: 011/ 343 55 89
Mob: 063/ 155 77 77

Auto škola Delfin, Mirijevski venac 52, Mirijevo.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Jasmina Isic
    12.12.2016 03:58

    kolika je cena polaganja vozackog ispita za b kategoriju da li moze na rate