Servis - remont manuelnih menjaca

4.8 | 8 ocena
Ulica: Šabac
Grad: Šabac
Servis - remont manuelnih menjaca
Mobilni: 061/

O nama

SERVIS - REMONT MANUELNIH MENJAČA

U ponudi imamo i polovne delove za Citroen c2, c3, c4, c5 i ds5.

Servis - remont manuelnih menjača iz Šapca pruža usluge popravke menjača za sve tipove i modele automobila iz putničkog programa. Iako smo tek nedavno počeli sa radom, iza nas je dugogodišnje iskustvo u servisiranju manuelnih menjača. Osim toga, u našem moderno opremljenom servisu, nudimo i usluge iz oblasti autodijagnostike i mehanike za putnička vozila.

Osnovna uloga menjača u automobilu jeste da prenese snagu motora na točkove, u čemu mu pomaže kvačilo, odnosno spojnica ili kuplung. Kada automobil ne bi imao menjač, kretanje vozila bi bilo znatno otežano, posebno vožnja unazad, jer bi postojala samo jedna brzina, kao kod kartinga. Prenos snage se odvija pomoću vratila i zupčanika različitih veličina, a kvarovi menjača nisu retki.

Ukoliko primetite da teško menjate brzine, osetite neke vibracije prilikom prebacivanja brzine ili čujete zujanje, to su sigurni znaci da je došlo do kvara na menjaču Vašeg automobila. Kako biste izbegli skupe popravke, poželjno je da čim uočite prve simptome posetite specijalizovani servis.

Popravka manuelnih menjača u našem servisu vrši se brzo i stručno, uz odgovarajuću garanciju.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, naš tim servisera je specijalizovan za popravku svih vrsta manuelnih menjača, od prvobitnih, najprostijih, do savremenih menjača koji se danas ugrađuju u vozila. Upotreba savremene dijagnostičke opreme omogućava preciznu dijagnostiku kvara, što znatno skraćuje proces popravke kod svih tipova putničkih vozila.

Osim popravke manuelnih menjača, u okviru našeg servisa nudimo i druge usluge za Vaš automobil:

 • mali servis
 • zamena pločica i diskova
 • zamena amortizera
 • auto dijagnostika
 • zamena delova

Detaljno poznavanje tematike dijagnostike i servisiranja manuelnih menjača, profesionalna i brza usluga, kao i povoljne cene, preporučili su nas kod velikog zadovoljnih klijenata. Ako je i Vašem automobilu potreban remont manuelnog menjača, posetite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-17h

Servis - remont manuelnih menjača, Šabac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  08.08.2019 06:04

  Najbolji servis za menajce u Sapcu. Svaki kvar kada god sam imao na ne samo na ovom sadasnjem nego i na prethodnim autima, uvek je resavao. I ne samo da je br 1 kada je u pitanju popravka menjaca nego jos jedna velika stvar je to sto je zaista veliki čovek kome nije bitno samo da uzme pare, nego uvek savetuje musteriju sta je najbolje da radi, pa marak on od toga i nemao nista. Prava ljudina i za preporuku svima koji maju bilo kakav problem sa manuelnim menjacem

  Uros Filipovic
  01.10.2018 09:52

  Najbolje mesto za servis i remont manuelnih menjaca u Sapcu. Sve pohvale i preporuke za momke. Svaki problem tesavaju sa lakocom i povoljni su.

  Uros Vukicevic
  03.09.2018 11:42

  Najbolji servis za remont i popravku manuelnih menjaca u sapcu. Momci su profesionalci i ne postoji problem koji oni ne mogu da rese. Sve pohvale i preporuke.

  Nikola Majstorovic
  01.08.2018 11:05

  Preporucujem svima ovaj servis jer je najbolji kada su u pitanju servis i remont manuelnih menjaca u sapcu. Svaki kvar na menjacu otklone i rese veoma lako i efikasno a sto se cena tice veoma su korektni i povoljni.

  Srdjan Budimirovic
  30.07.2018 09:48

  Smatram da servis i remont manuelnih menjaca treba da radi strucno i profesionalno lice jer ukoliko se ne uradi kako treba moze da napravi ozbiljne probleme na autu. Ovi momci su svakako profesionalci i slobodno mozete da im prepustite servis i remont manuelnih menjaca.

  Miodrag Kostic
  26.07.2018 10:37

  Ne postoji bolji servis za remont manuelnih menjaca u sapcu i okolini. Nedavno sam imao problem sa menjacem na pezou 407 i momci su resili problem brzo i povoljno. Preporuka svakom kome zatreba servis - remont manuelnih menjaca.

  Nenad Pavlovic
  20.07.2018 12:22

  Definitivno najbolji servis manuelnih menjaca u Sapcu. Vozim pasata b5 plus i imao sam nedavno problem sa menjacem, teze je ulazio u 5 brzinu. Momci u ovom servisu resili su problem za dan i sad vise nema nikakvih problema.

  Firme u blizini

  Auto servis Jurko, Kralja Milutina 18, Šabac
  Pilot auto servis, Dušana Lončara 4, Štitar, Šabac
  Avenzio auto servis, Obilazni put bb, Šabac, Šabac
  Auto servis Dejan Polo, Pavla Simića bb, Šabac
  Auto Servis Mijailović, Radoja Domanovića 25, Šabac
  VW Autocentar Petrović-auto servis, Akademika Radovanovića bb, Šabac
  Škoda auto servis - AKS drive, Obilazni put bb, Šabac
  Fiat auto servis - AKS automotive, Gavrila Principa bb, PJ (obilazni put bb), Šabac
  Audi servis New Stefy Company, Magistralni put Ruma Šabac, Klenak, Šabac