Dodaj firmu

Servis - remont manuelnih menjača

4.9 | 41 ocena
Član od 2018.Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
08.08.2019 06:04

Najbolji servis za menajce u Sapcu. Svaki kvar kada god sam imao na ne samo na ovom sadasnjem nego i na prethodnim autima, uvek je resavao. I ne samo da je br 1 kada je u pitanju popravka menjaca nego jos jedna velika stvar je to sto je zaista veliki čovek kome nije bitno samo da uzme pare, nego uvek savetuje musteriju sta je najbolje da radi, pa marak on od toga i nemao nista. Prava ljudina i za preporuku svima koji maju bilo kakav problem sa manuelnim menjacem

Uros Filipovic
01.10.2018 09:52

Najbolje mesto za servis i remont manuelnih menjaca u Sapcu. Sve pohvale i preporuke za momke. Svaki problem tesavaju sa lakocom i povoljni su.

Uros Vukicevic
03.09.2018 11:42

Najbolji servis za remont i popravku manuelnih menjaca u sapcu. Momci su profesionalci i ne postoji problem koji oni ne mogu da rese. Sve pohvale i preporuke.

Nikola Majstorovic
01.08.2018 11:05

Preporucujem svima ovaj servis jer je najbolji kada su u pitanju servis i remont manuelnih menjaca u sapcu. Svaki kvar na menjacu otklone i rese veoma lako i efikasno a sto se cena tice veoma su korektni i povoljni.

Srdjan Budimirovic
30.07.2018 09:48

Smatram da servis i remont manuelnih menjaca treba da radi strucno i profesionalno lice jer ukoliko se ne uradi kako treba moze da napravi ozbiljne probleme na autu. Ovi momci su svakako profesionalci i slobodno mozete da im prepustite servis i remont manuelnih menjaca.

Miodrag Kostic
26.07.2018 10:37

Ne postoji bolji servis za remont manuelnih menjaca u sapcu i okolini. Nedavno sam imao problem sa menjacem na pezou 407 i momci su resili problem brzo i povoljno. Preporuka svakom kome zatreba servis - remont manuelnih menjaca.

Nenad Pavlovic
20.07.2018 12:22

Definitivno najbolji servis manuelnih menjaca u Sapcu. Vozim pasata b5 plus i imao sam nedavno problem sa menjacem, teze je ulazio u 5 brzinu. Momci u ovom servisu resili su problem za dan i sad vise nema nikakvih problema.

Ostavite komentar
Ocenite firmu
  Mapa
  Servis - remont manuelnih menjača
  Firme u blizini
  Auto servis Jurko, Kralja Milutina 18, Šabac
  Pilot auto servis, Dušana Lončara 4, Štitar, Šabac
  Avenzio auto servis, Obilazni put bb, Šabac, Šabac
  Auto servis Dejan Polo, Pavla Simića bb, Šabac
  Auto Servis Mijailović, Radoja Domanovića 25, Šabac
  VW Autocentar Petrović-auto servis, Akademika Radovanovića bb, Šabac
  Škoda auto servis - AKS drive, Obilazni put bb, Šabac
  Fiat auto servis - AKS automotive, Gavrila Principa bb, PJ (obilazni put bb), Šabac
  Audi servis New Stefy Company, Magistralni put Ruma Šabac, Klenak, Šabac
  Idi na vrh strane