Auto servis M&B

4.6 | 19 ocena
Ulica: Jerneja Kopitara 37
Grad: Novi Sad
Auto servis M&B
Mobilni: 064/

O nama

AUTO SERVIS M&B


Auto servis M&B iz Novog Sada je servis za japanska i korejska vozila osnovan sa ciljem da se bogato višegodišnje stručno iskustvo usmeri na opravku, održavanje i servis vozila svih modela ovih renomiranih proizvođača automobila. Naš stručan i profesionalan tim garantuje Vam kompletnu, kvalitetnu i stručnu uslugu u optimalnom roku.

Auto servis M&B nudi Vam sledeće usluge:

 • Automehanika
 • Auto dijagnostika
 • Limarija
 • Novi i polovni delovi

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, u mogućnosti smo da Vaše vozilo dovedemo u vozno stanje u rekordnom roku. Naš iskusan tim majstora u svom radu koristi najsavremeniju opremu za dijagnostiku i popravku svih vrsta putničkih vozila renomiranih proizvođača.

Pri servisiranju vozila koristimo originalne i prvoklasne rezervne delove, a po Vašoj želji možemo obezbediti nove i polovne rezervne delove renomiranih japanskih i korejskih proizvođača.

Našim klijentima nudimo servis za japanska vozila svih modela, kao i proveru ispravnosti Vašeg vozila kako bi bili sigurni učesnik u saobraćaju. Takođe, nudimo Vam mogućnost ugradnje novih i polovnih rezervnih delova za sva putnička vozila, po najpovoljnijim cenama.

Vrhunski kvalitet usluge i stručnost našeg tima majstora preporučio nas je kod velikog broja mušterija koje nam se uvek rado vraćaju. Vaše poverenje nam je najveći stimulans za dalje usavršavanje i rad. Posetite nas i poverite nam servisiranje i održavanje Vašeg automobila iz programa japanske i korejske autoindustrije.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h
Subota od 09h-14h

Auto servis M&B, Jerneja Kopitara 37, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  radisa perovic
  26.05.2019 04:39

  Da li radite ugradnju plina

  Firme u blizini

  NScentroauto auto servis, Temerinska 139, Novi Sad, Novi Sad
  Test auto servis, Mažuranićeva 32a, Petrovaradin, Novi Sad
  NINEKS Auto servis, Novosadski put 160, Novi Sad
  Auto servis Inter auto, Temerinska 39, Novi Sad
  Ognjen auto servis, Zdravka Čelara 43, Futog, Novi Sad
  Auto servis VM Motors, Vršačka 52, Novi Sad
  DPF MACHINE Auto servis, Novosadski put 143, Novi Sad