PICCOLO LABORATORIO Auto servis

5.0 | 3 ocena
Ulica: Visokog Stevana 24
Grad: Kragujevac
PICCOLO LABORATORIO Auto servis
Mobilni: 065/

O nama

PICCOLO LABORATORIO AUTO SERVIS

Mala radionica (italijanski: piccolo laboratorio) nastala je '85. godine. Do danas je porasla u ozbiljan auto servis koji nudi čitav dijapazon usluga za sve vrste novih i starih vozila. Prateći trendove i inovacije u automobilskoj industriji, obezbedili smo najmoderniju opremu za redovno servisiranje, dijagnostiku i otklanjanje mehaničkih i elektroničkih kvarova na vašim vozilima.

Auto servis Piccolo Laboratorio nalazi se u Kragujevcu (u blizini kliničkog centra) i ponosno nosi svoje italijansko ime. Reč je zapravo o porodičnoj tradiciji koju uspešno nastavljaju i mlađe generacije, tako da naš tim čine iskusni majstori različitih profila spremni da odgovore na sve izazove.

Auto servis Piccolo Laboratorio nudi:

  • Servis, dijagnostika i popravka mehaničkih kvarova;
  • Servis, dijagnostika i popravka elektroničkih kvarova;
  • Servis, dijagnostika i popravka električnih instalacija automobila;
  • Sve vrste auto mehaničarskih usluga;
  • Instaliranje mapa / navigacija;
  • Kodiranje za BMW, VW, SKODA, SEAT, AUDI, PORSCHE.

Posedujemo originalne fabričke uređaje za brzu dijagnostiku na svim vodećim tipovima i markama automobila, te smo spremni da u kratkom roku odgovorimo na sve eventualne kvarove, uspešno pripremimo vaš auto za tehnički pregled i jednostavno vas uverimo da ste uz našu pomoć sigurni i bezbedni na svakom putu.

Naš tim iskusnih mehaničara na raspolaganju vam je za sve vrste i tipove vozila, uz posebne povoljnosti koje se odnose na sve automobile iz grupacije Volkswagen i BMW.

Uz asistenciju najnovijih generacija uređaja za kodiranje, uspešno obavljamo kodiranje za BMW, VW, SKODA, SEAT, AUDI, PORSCHE i mnoge druge automobile.

Obratite nam se za savet, redovan servis i održavanje ili popravku kvarova na vašem automobilu. Auto servis Piccolo Laboratorio već 35 godina postoji samo zbog vas!

Ostavite komentar

Ocenite firmu
    Idi na vrh strane