Auto servis Boki

 • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - AUTO SERVIS BOKI


Auto servis Boki pruža usluge iz oblasti mehanike i dijagnostike za sve vrste vozila, uz najviši kvalitet usluge. Pored popravke i održavanja Vašeg četvorotočkaša, u okviru našeg servisa posluje i šlep služba Boki, čije usluge su dostupne 24 časa dnevno.

Više od 10 godina iskustva u radu sa vozilima renomiranih proizvođača, profesionalnost i brzina naših servisera, kvalitetna i ljubazna usluga, preporučili su auto servis Boki velikom broju zadovoljnih vlasnika koji već dugi niz godina servisiraju svoj automobil kod nas.

Pravilno održavanje vozila jedan je od najvažnijih preduslova za očuvanje maksimalnih performansi i bezbednosti Vašeg automobila. Upravo iz tog razloga, auto servis Boki pruža redovan servis za sve modele automobila koji se preporučuje najmanje jednom godišnje.

U servisu Boki dostupne su sledeće mehaničarske usluge:

 • -Mali servis
 • -Veliki servis
 • -Popravka motora
 • -Popravka menjača
 • -Popravka sistema za upravljanje
 • -Popravka kočionog sistema

Naš profesionalni i pouzdani tim servisera sa iskustvom uvek je dostupan za sve vrste usluga potrebnih Vašem četvorotočkašu. Domen rada servisa Boki obuhvata i dijagnostiku primenom najsavremenije opreme kojom ćemo brzo i detaljno izvršiti uvid u stanje Vašeg vozila.

Ako se ipak desi da Vam automobil stane na putu, na raspolaganju su usluge šlep službe Boki koja vrši prevoz havarisanih i neispravnih vozila na teritoriji Srbije i cele Evrope. Zahvaljujući moderno opremljenom kamionu i prikolicama postoji mogućnost šlepanja više vozila odjednom.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Auto servis Boki, Svetog Nikole 43, Zvezdara, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

29.05.2019 10:27
Goran Tomić
Velika povala za auto servis Boki. Negde na Zvezdari mi je auto poceo da dimi i da se pusi u kabini i pod haubom. Odmah sam ga ugasio i pogledao pod haubom sta se desava, medjutim moram priznati da se nikako ne razumem u popravke i kvarove na automobilima pa nisam znao ni sta da gledam osim sto mi je bilo cudno da i nakon nekoliko minta od kada sam ugasio , dim se i dalje sirio. Na sve to da jos bude gora situacija pljusak se obrusio u tom trenutku i nikako da stane. Otisao sam u kola potrazio koji auto servis imam u blizini posto u tom delu grada nisam nikada raniej bio, a sticajem okolnosti dosao sam da vodim psa na neku intervenciju u neku ordinaciju u blizini i da nije interneta ko zna sta bih radio :) Uglavnom nasao sam da je na samo 70 metara od mene Boki auto servis najblizi meni i naravno odah otisao do njega. Čovek je bio jako ljubazan dosao je zajedno samnom sa njegovom šlepericom i kada je pogledao samo je upalio i nesto čačnuo i rekao to je to. Bukvalno za 2 minita je resio problem koji je meni bio ogroman teret, na sve to nije hteo nista da naplati, čak ni da ga častim nije pristao. Zato sam mu i obecao da cu mu napisati jedan lep komentar na internetu da svi vide kakva je to ljudina. Inace u danasnje vreme kada svaki majstor gleda da ostavi auto da stoji sto duze u servisu i da ga kao radi pa da na kraju naplati i sto je radio i sto nije, u ovakvim vremenima naići na ovakvog čoveka i ovakav auto servis je zaista prava retkost. Velika pohvala i preporuka za sve koji su sa Zvezdare ili dalje iz bilo kog dela Beograda a nemaju masjtora ili su nezadovoljni, slobodno neka dodju kod pravog majstora.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Auto servisi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto servis Boki
 • Auto servis Boki,
 • Auto servis Boki Beograd,
 • Auto servisi na Zvezdari,
 • Boki Auto servis,
 • Auto servis Boki radno vreme