Autoprevoznik Todorovic

5.0 | 3 ocena
Ulica: Omladinskih brigada
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Autoprevoznik Todorovic

O nama

 • selidbe
 • transport
 • prenos teških stvari
 • odvoženje starog nameštaja i šuta na deponiju
 • pakovanje i zaštita
 • povoljne cene!

Autoprevoznik Todorović vrši prevoz robe u Beogradu, prevoz robe kombijem u Srbiji i inostranstvu po pristupačnirn cenama.

Cene prevoza za Beograd se kreću vec od 1300-1500din za grad (manji broj stvari) i od 2000-2500din periferija (manji broj stvari). Za veći broj stvari se cena obračunava po vrsti i težini robe kao i po vrernenu zadržavanja i tu srno jedni od najpovoljnijih.

Za Srbiju se cena kreće vec od 35din po km (u oba pravca).

SELIDBE


Selidbe Todorović postoje duži niz godina i u svom timu okupljaju profesionalne radnike za koje ne postoje granice u okviru selidbe.

Ukoliko je potrebna dernontaža-montaža ormana, bračnog kreveta, ugaone garniture, američkog plakara iii nekog drugog komada namneštaja naši radnici će sve to obaviti bez problema.

Selidbe Beograd su naš zaštitni znak i obavljamo ih u najkraćem mogućem roku, bilo da ste u strogom centru grada ili na nekom drugorn rnestu. Cena prevoza Beograd se kreće već od 1300din (važi za Novi Beograd) za rnanji broj stvari, a još neke od cena pogledajte u našem cenovniku.

Selidbe Srbija - takođe vršimo selidbe Beograd - Srbija za fizička lica ili pravna lica preko računa.

Selidbe firmi obavljamo po potrebi sa više radnika ili više desetina radnika koji će zahvaljujući dobroj organizaciji i iskustvu odraditi pakovanje, zaštitu i prenos stvari kancelarijskog nameštaja iii sefova ekspresno brzo i sigurno.

Naša vozila su opremljena mekom zaštitom za osetljiv nameštaj, kaiševima za učvršćivanje prilikom transporta i tepisima na podu radi dodatne zaštite.

Cenu selidbe okvirnu ili tačnu Vam mozemo reći u 99% slučajeva samo telefonskim pozivom.

TRANSPORT

Transport Beograd se vrši kombi vozilima, koja su pogodna za grad i parkiranje u uskirn ulicama.

Transport Srbija se obračunava po pređenorn kilometru i tu smo jedni od najpovoljnijih. Transport inostranstvo takođe rnozete zakazati kod nas nekoliko dana unapred.

PRENOS TEŠKIH STVARI

Tim999 kao poseban tim radnika vrsi prenos:

 • klavira 
 • pianina 
 • sefova 
 • ta peći 
 • fotokopir aparata 
 • kotlova i dr. 

ODVOŽENJE STAROG NAMEŠTAJA I ŠUTA NA DEPONIJU

Stari nameštaj i nepotrebne stvari spakovane u džakove i kutije kao i šut u džakovima odvozimo na deponiju.

PAKOVANJE I ZAŠTITA

Nameštaj i osetljive stvari zaštićujemo u vozilu, a po potrebi i u stanu papirnirn i providnirn trakama, a posebna usluga je zaštita folijorn i kartonom. Stilski nameštaj ima poseban tretman zaštite za potpunu sigurnost od oštećivanja i grebanja.

POVOLJNE CENE

Naše cene su u nekim segmentirna najpovoljnije, a u nekim su odličan odnos cena-kvalitet.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Maric
  21.08.2015 11:16

  Da li vršite prevoz pianina i prevoz teskih stvari?

  Milos Jovanovic
  09.05.2015 09:47

  Autoprevoznik Todorovic je najpovoljniji autoprevoznik u Beogradu. Imaju najnize cene ako je nekom potreban prevoz teskih stvari.

  bole
  15.08.2013 03:56

  Sve pohvalie za azurnost i kvalitet rada! Najpovoljniji autoprevoznik za prevoz robe kombijem u inostranstvo, kao i prevoz robe kombijem u Srbiji.