Prevoz građevinskog materijala Saša Stanisavljević

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - PREVOZ GRAĐEVINSKOG MATERIJALA SAŠA STANISAVLJEVIĆ

Kamionski prevoz je jedan od najekonomičnijih vidova prevoza. Kamionskim prevozom možete preneti veću količinu materijala od jednom i upravo zbog toga se sve više klijenata odlučuje za ovaj vid prevoza.

Prevoz građevinskog materijala Saša Stanisavljević se obavlja savremenim kamionima nosivosti 5 tona, odnosno utovarnog prostora od 3 kubika. Kamionom upravlja profesionalni vozač, tako da možete biti sigurni da će Vaš građevinski materijal biti bezbedno transportovan na željenu lokaciju.
Prevoz je namenjen kako privatnim, tako i pravnim licima.

Cene usluga prevoza zavise od lokacije na koju se roba dostavlja i kreću se od 2.500 do 5.000 dinara. Odvoz šuta se naplaćuje od 5.000 do 6.000 dinara, a cena može biti i veća ukoliko se utovar vrši posle 16 h zbog nemogućnosti istovara istog. Šut i ostali otpad se odvozi na deponiju Vinča.
Poštujemo Vaše vreme i dogovor koji napravimo. Robu dovozimo u dogovoreno vreme, a mesto dovoza ili utovara potvrđujemo i sms porukom.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalni vozač i mnoštvo zadovoljnih klijenata je ono što nas čini dobrim poslovnim partnerom.

Prevoz građevinskog materijala Saša Stanisavljević Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Auto prevoznici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prevoz građevinskog materijala Saša Stanisavljević
  • Prevoz građevinskog materijala Saša Stanisavljević,
  • Prevoz građevinskog materijala beograd,
  • Saša Stanisavljević beograd