Limuzine Limo Business - auto prevoz

5.0 | 7 ocena
Ulica: Beograd
Grad: Beograd
Mobilni: 063/
www.limobusinessclass.com

O nama

LIMUZINE LIMO BUSINESS CLASS

Putujte bezbedno i udobno do željene destinacije u zemlji i inostranstvu, luksuznim limuzinama Limo Business Class koje se iznajmljuju isključivo sa vozačem. Sa željom da izađemo u susret različitim željama klijenata, naš rad je organizovan po najvišim profesionalnim standardima što podrazumeva sigurnost, diskreciju, maksimalno poverenje i apsolutnu posvećenost.

Bilo da idete na poslovno putovanje, venčanje, maturu ili obilazak grada, limuzine Limo Business Class su pravi izbor za Vas. Moderan vozni park koji čine klimatizovana i luksuzna vozila marke Audi A6, garantuje bezbedno i relaksirajuće putovanje do željene destinacije.

Limo Business Class nudi Vam sledeće usluge:

 • usluge prevoza
 • limo servis
 • taxi prevoz
 • aerodrom transfer
 • najam vozila sa vozačem
 • poslovni taxi
 • šofer servis

Ukoliko Vam je potreban prevoz do mesta poslovnog sastanka ili želite da dočekate poslovne partnere na aerodromu, izaberite limuzine Limo Business Class. Posebno naglašavamo da se naše limuzine nalaze u perfektnom tehničkom stanju i redovno se održavaju besprekorno čistim, dok vozilima upravljaju vozači sa dugogodišnjim iskustvom koji govore engleski i ruski jezik.

Ako poslovno putovanje traje duže od jednog dana, naš vozač će prenoćiti u mestu sastanka i vratiti Vas nazad, što se dodatno naplaćuje. Limo Business Class nudi i usluge transfera od ili do aerodroma, kao i mogućnost prevoza klijenata do aerodroma sa povratkom u grad. Čekanje klijenata kojima kasni avion ne naplaćujemo!

Još jedna prednost koju nudimo našim klijentima jeste polazak iz drugih gradova i država ka Beogradu, kao i usluge transfera u Crnoj Gori. Posebno ističemo da se sva vozila iznajmljuju isključivo sa vozačem što garantuje sigurnost i udobnost putovanja do željene destinacije.

Dovoljno je samo da nas kontaktirate, a za sve ostalo će se pobrinuti profesionalno i ljubazno osoblje Limo Business Class. Naše usluge su dostupne 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Limuzine Limo Business Class, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  VANGABARITNI PREVOZ ROBE LTC STANKOVIĆ, Kumodraška 182, Voždovac, Beograd
  Autoprevoznik Stošić, Vodovodska 177i/2, Beograd, Čukarica, Beograd
  Taxi Travel kombi prevoz putnika, Jurija Gagarina 56, Novi Beograd, Beograd
  Nedal prevoz, Bulevar Zorana Đinđića 45e, lokal 22, Novi Beograd, Beograd
  Autoprevoznik Alisa, Pive Karamatijevića 10, Voždovac, Beograd
  Autoprevoznik Marko Mitrovic, Karposeva 92, Čukarica, Beograd
  TRIŠOVIĆ STEFAN Auto prevoznik, /, Voždovac, Beograd
  TRANSPORT ADM, Savski Nasip, Novi Beograd, Beograd
  Transporter 011 - Auto prevoz, Nova Mokroluška 13, Voždovac, Beograd