Autoprevoznik Stošić

5.0 | 5 ocena
Ulica: Vodovodska 177i/2, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Autoprevoznik Stošić
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.selidbe-stosic.com

O nama


Kada kažete Autoprevoznik Stošić, to danas mnogo govori onima koji su već koristili usluge ove autoprevozničke agencije, jer je autoprevoznik Stošić jedan od prevoznika koji u ovom poslu ima izuzetno dugu tradiciju i veliki broj kvalitetno obavljenih usluga prevoza u svojoj biografiji. Na teritoriji Beograda ne postoji druga agencija gde ćete dobiti toliko povoljne uslove i fer tretman kao kod Stošića. Ovaj autoprevoznik je prepoznao potrebe građana Beograda za kvalitetnim i nadasve brzim, a opet vrlo sigurnim prevozom, tako da se godinama unazad trudi da održi visok nivo kvaliteta svoje usluge i da klijentima na teritoriji Beograda uvek ponudi najbolje, da održi tradiciju dobrog prevoznika.

Prevoz Stošić u Beogradu može da vam ponudi širok asortiman usluga prevoza, različitim vozilima, koja na osnovu svoje nosivosti, veličine tovarnog prostora i dimenzija može u potpunosti da se prilagode vašim potrebama za prevozom, tako da možemo da vam pomognemo bez obzira o kojoj vrsti robe se radi, koja je količina robe, koje su dimenzija i od kog je materijala napravljenja. Autoprevoznik Stošić praktično može da vam preveze sve što zamislite. Ukoliko niste sigurni da sami možete da obavite utovar i istovar sve vaše robe, prevoz Stošić može da vam obezbedi i podršku u vidu angažovanja dodatnih radnika koji u tome mogu da vam pomognu. Vrlo su kolegijalni i predusretljivi, tako da u svakom trenutku možete da se oslonite autoprevoznika Stošić. Lokacija nije bitna, gde god da pokažete, prevoz Stošić vozi vašu robu, a ono što je najbitnije jeste da možete da budete potpuno spokojni, jer je vaša roba potpuno sigurna u prevozu, tako da na željenu destinaciju stiže vaš tovar u onom stanju u kom je i pošao sa polazišne tačke.

Autoprevoznik Stošić može da bude i vaš prvi izbor, ukoliko pozovete bilo koji od dostupnih telefona i proverite kvalitet njihove usluge prevoza. Ubeđeni smo da tako povoljnu i tako kvalitetnu uslugu nećete naći nigde, osim kod Stošića. Zato ne odlažite više odluku, spremite vaše stvari i javite se, sve ostalo Stošić rešava.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lazar Ristic
  11.06.2016 07:05

  Autoprevoznik Stosic moze da bude i vas prvi izbor,ukoliko pozovete bilo koji od dostupnih telefona i proverite kvalitet njihove usluge prevoza.Ubedjen sam da tako povoljnu i tako kvalitetnu uslugu necete naci nigde,sve preporuke.

  Firme u blizini

  VANGABARITNI PREVOZ ROBE LTC STANKOVIĆ, Kumodraška 182, Voždovac, Beograd
  Taxi Travel kombi prevoz putnika, Jurija Gagarina 56, Novi Beograd, Beograd
  Nedal prevoz, Bulevar Zorana Đinđića 45e, lokal 22, Novi Beograd, Beograd
  Autoprevoznik Alisa, Pive Karamatijevića 10, Voždovac, Beograd
  Autoprevoznik Marko Mitrovic, Karposeva 92, Čukarica, Beograd
  Auto prevoznik N.B odvoz šuta, Cvijićeva 17b, Zemun, Beograd
  TRIŠOVIĆ STEFAN Auto prevoznik, /, Voždovac, Beograd
  TRANSPORT ADM, Savski Nasip, Novi Beograd, Beograd
  Transporter 011 - Auto prevoz, Nova Mokroluška 13, Voždovac, Beograd