Strong Wash auto perionica

5.0 | 38 ocena
Ulica: Cara Dušana 74
Grad: Pančevo
Strong Wash auto perionica
Mobilni: 060/

O nama

STRONG WASH AUTO PERIONICA

Automobil je kao član porodice. U njemu vozite one koje najviše volite, a i sami provodite dobar deo dana u vožnji. Zato je važno, da kao što vodite računa o vašem domu tako i svom automobilu obezbedite adekvatno održavanje, čišćenje i negu, kako bi vaš automobil na prvom mestu bio bezbedniji a onda i sjajniji i lepši.

Znamo da se veliki broj bakterija i vrusa taloži u unutrašnjosti automobila i nije ih moguće otkloniti standardnim načinom pranja zato vam Strong Wash auto perionica pruža vrhunsku uslugu pranja automobila.

U ponudi imamo nekoliko vrsta pranja i održavanja automobila kao i dodatne usluge za još veći sjaj i zaštitu automobila.

U Strong Wash auto perionici možete izabrati:

Komplet pranje

Kompletno spoljašnje i unutrašnje pranje automobila uključujući i sva teško dostupna mesta. Koristimo profesionalna sredstva za pranje koja su namenjena za negu i održavanje različitih materijala, kožu, plastiku, skaj, platno.

Extra pranje

Extra pranje vozila podrazumeva:

  • Kompletno spoljašnje pranje
  • Pranje automobila odozdo
  • Voskiranje
  • Detalljno čišćenje felni
  • Mazanje guma glicerinom
  • Mazanje instrument table

Dubinsko pranje

Dubinsko pranje automobila podrazumeva dubinsko čiščenje i pranje unutrašnjosti i spoljašnjosti automobila. Kako bi automobil bio stvarno čist i dezinfikovan, od grinja, prašine, virusa i prljavštine, dubinskim pranjem vraćamo ga u prvobitno stanje besprekorne čistoće, baš kao kada ste ga odvezli iz salona.

Poliranje

U Strong Wash auto perionici radimo poliranje automobila za vrhunski sjaj i zaštitu vozila od sitne prašine i UV zraka kao i poliranje farova za bolju preglednost na putu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Radno vreme:

Ponedeljak - Subota: 8 – 18h

Cenovnik

1. Doplata za veću zaprljanost
300 - 1.000 rsd
2. Vosak
200,00 rsd
3. Pranje hladnjaka klime
500,00 rsd
4. Poliranje farova
1.000,00 rsd
5. Pranje set guma i felni
800,00 rsd
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu