Auto perionica Mia MB +

5.0 | 6 ocena
Ulica: Somborski Bulevar 105
Grad: Novi Sad
Auto perionica Mia MB +
Mobilni: 069/

O nama

AUTOPERIONICA MIA MB PLUS

Autoperionica Mia MB Plus nalazi se u Novom Sadu i nudi efikasno, profesionalno i redovno održavanje svih vrsta motornih vozila: automobili, kombiji, motori. Sa željom da Vaš četvorotočkaš uvek bude čist i uredan u radu koristimo najkvalitetniju kozmetiku koja pruža maksimalne rezultate.

Briga o čistoći vozila je vrlo važna, s obzirom na činjenicu da u današnje vreme veliki deo vremena provodimo u automobilu. Autoperionica Mia MB Plus nudi Vam usluge redovnog pranja svih vrsta motornih vozila, kako unutra, tako i spolja. U našem radu koristimo profesionalna sredstva koja neće oštetiti mebl i boju na Vašem vozilu i učiniće da isti zablista novim sjajem.

Pored osnovnog pranja vozila, autoperionica Mia MB Plus nudi Vam dubinsko čišćenje enterijera koje će efikasno otkloniti kompletnu prašinu i prljavštinu koja se vremenom nakupila u unutrašnjosti enterijera. Naša profesionalna usluga radi se pedantno i detaljno, sa željom da Vaš automobil ponovo zablista.

Takođe, u sklopu perionice nalazi se mala baštica koja je opremljena aparatom za kafu, vodu...

Vrhunski kvalitet i pristupačne cene usluga, kao i profesionalnost i ljubaznost našeg tima, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata. Ukoliko želite da Vaš ljubimac uvek bude čist i uredan, autoperionica Mia MB Plus je prava adresa za Vas.

Pored ove lokacije, Autoperionicu Mia MB Plus možete pronaći i na lokaciji: Somborski Bulevar preko puta broja 14.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-20h
nedelja od 09-17h

Autoperionica Mia MB Plus, Somborski bulevar 105, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  11.06.2020 15:38

  Nikome ne bih preporucio ovu peraonu,totalni amaterizam, losa usluga samo ubrljaju auto i to naplate 700din,a na tabki pise da je 600.

  Nikola ZeeOne Zokić Nikola ZeeOne Zokić
  19.07.2019 07:31

  Apsolutno najgora perionica u gradu. 2 automobila sam oterao u isto vreme... Oba su napustila perionicu štrokavija nego što su bila, maltene kao da je dete sa teškim rahitisom dobilo prskalicu u ruke od svoje pijane babe iz Bosne koja ga je taj dan čuvala. Jezivo. Pritom, koliki neandertalac moraš biti da pereš patosnice u kabini automobila. 500 dinara iznutra i spolja, nula bodova. Hvala na svemu.

  Marko Jandric
  06.05.2019 09:30

  Svima nama se desi da zapostavimo svoj auto ma kakav razlog bio.. Ali zato nema boljeg osecaja nego kad ga posle toga oteramo na pranje i profesionalci urade posao kako valja i vas auto izgleda kao nov! Stvarno se svaki put iznenadim kako dobro izgleda! Iz tog razloga cu uvek dolaziti u Auto perionicu Mia MB+

  Firme u blizini

  NS Detailing, Bulevar Patrijarha Pavla 51, Novi Sad
  Auto perionica Leon, Železnička Kolonija 1, Novi Sad
  Delfin Wash, Radomira Rase Radujkova bb, Novi Sad
  Samouslužna perionica Delfin Wash, Rumenački put 150, Novi Sad
  Deki detailing, Preradovićeva 57, Novi Sad