Auto perionica Leon

4.1 | 9 ocena
Ulica: Železnička Kolonija 1
Grad: Novi Sad
Auto perionica Leon
Mobilni: 061/

O nama

AUTO PERIONICA LEON

Auto perionica Leon je jedna od najstarijih autoperionica u Novom Sadu. Tokom godina svog postojanja, izašli smo u susret velikom broju naših zadovoljnih klijenata, kada je u pitanju sređivanje njihovih četvorotočkaša. Osnovnu delatnost naše perionice čini pranje, voskiranje i održavanje motornih vozila.

Dugogodišnje iskustvo u radu, kao i korišćenje prestižne auto kozmetike, obezbeđuju nam perfektnost pri svakom poslu koji nam poverite. Profesionalno auto pranje – spolja i iznutra, obezbediće Vašem vozilu besprekornu čistoću, a Vama zadovoljstvo u toku vožnje.

Naše usluge pranja vozila odnose se na:

 • putnički program – automobile
 • teretni program – kombi vozila
 • motocikle
 • čamce i glisere

U domenu našeg rada nalazi se:

 • unutrašnje pranje vozila
 • dubinsko pranje vozila
 • spoljašnje pranje vozila
 • voskiranje vozila

Unutrašnje pranje vozila uklanja sve tipove prljavštine sa sedišta, kožnih delova i mebla Vašeg četvorotočkaša, čineći da enterijer Vašeg ljubimca ponovo zablista. Upotrebljavajući vrhunska sredstva za pranje, očistićemo temeljno sve unutrašnje delove Vašeg vozila, brzo i lako, ispunjavajući ga svežinom i prijatnošću.

Zaprljanja stakla, zamagljeni farovi, blatnjavi branici i kraće rečeno automobil u kom Vam nije prijatno da se vozite zbog njegovog ne tako privlačnog spoljašnjeg izgleda, može brzo i lako postati Vaša prošlost. Efikasno pranje automobila spolja, u našoj perionici odvija se uz pomoć savremenih mašina koje uklanjanju sve vidove nečistoće i istom vraćaju perfekatn izgled.

Ukoliko želite da Vašem automobilu povratite njegov nekadašnji sjaj, preporučujemo Vam auto voskiranje u našoj perionici. Vosak koji se koristi u ove svrhe, zahvaljujući svojim svojstvima da obezbeđuje zaštitnu barijeru spoljašnjim delovima Vašeg vozila, odbraniće isti od nepogodnih atmosferskih uslova, kiše, snega i sunčevih zraka, pružajući pri tom Vašem automobilu besprekoran sjaj.

Radno vreme:

- Svakog dana od 08 – 22h

Efikasno, temeljno i povoljno auto pranje spolja i iznutra.
Dubinsko pranje automobila po najpovoljnijim cenama.
Voskiranje automobila za savršen sjaj istog u svim vremenskim uslovima.
Za besprekornu čistoću Vašeg automobila, motocikla ili kombi vozila, čamca ili glisera, odaberite usluge auto perionice Leon.

Auto perionica Leon, Železnička Kolonija 1, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Anastasijevic
  06.05.2019 09:47

  Ja nisam za one auto perionice na zeton. Ja smatram da ako vec ima ljudi koji se bave time treba to postovati i koristiti! Nisam od onih koji previse razmisljaju o svojim kolima ko da ce da jedu i spavaju u njima, ali ipak nema nista lepse nego kad doteram svog Clia do auto perionice leon na pranje i oni ga operu i naprave da izleda bolje nego kad sam ga dobila!

  Firme u blizini

  NS Detailing, Bulevar Patrijarha Pavla 51, Novi Sad
  Auto perionica Mia MB +, Somborski Bulevar 105, Novi Sad
  Delfin Wash, Radomira Rase Radujkova bb, Novi Sad
  Samouslužna perionica Delfin Wash, Rumenački put 150, Novi Sad
  Deki detailing, Preradovićeva 57, Novi Sad