Auto otpad Opel

3.7 | 7 ocena
Ulica: Rade Kondica bb
Grad: Novi Sad
Auto otpad Opel
Mobilni: 064/

O nama

AUTO OTPAD OPEL

Auto otpad Opel nalazi se u Futogu, u ulici Rade Kondića bb i specijalizovan je za prodaju delova za putnička vozila marke Opel. Takođe i otkupljujemo stare ili havarisane automobile istog proizvođača.

Radimo sa četiri osnovna modela:

 • Astra F
 • Astra G
 • Vectra B
 • Zafira

Na Auto otpadu Opel možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaše Opel vozilo po veoma povoljnim uslovima. Tražene delove šaljemo i brzom poštom, a plaćate pouzećem. Pozovite i pitajte, sigurno ćemo naći sve što Vam treba, jer smo jedan od najsnabdevenijih specijalizovanih auto otpada u gradu i šire. Ukoliko posedujete havarisanu ili neispravnu Astru F ili G, Zafiru, ili možda Vectru B, a niste u mogućnosti da ih sami dovezete kod nas, možemo i da se dogovorimo oko preuzimanja.

Ako želite da se oslobodite starog i za Vas neupotrebljivog vozila, ili želite da uštedite pri kupovini auto delova, ili se pak rezervni delovi za Vaš auto više ne proizvode - pravo rešenja za Vas je auto otpad. Oslobodite se nepotrebnih starih automobila ili popravite onaj koji vozite bez mnogo uloženih sredstava. Motor, menjač, pumpe, senzori, delovi limarije, klipovi i ventili, bregaste osovine, diskovi, pločice, sedišta i tapaciri, plastični delovi.. baš sve za Vaš automobil možete pronaći na Auto otpadu Opel. Pozovite nas, uštedite dragoceni novac!

Auto otpad Opel, Rade Kondića bb, Futog

Radno vreme:
pon-pet 9 - 16h
sub. 9-13h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milan Tosic
  25.09.2018 03:45

  Extra cene! Jako lako za pronaći