O nama - INTERCROWN PLASTIC

Sa preko 30 godina iskustva i razvoja, InterCrown je danas lider u proizvodnji ramova za automobilske tablice sa reklamnim natpisom, na našim prostorima i šire. Pored ramova, držača za telefon i naočare sa natpisima po želji, iz našeg širokog asortimana izdvajamo i izuzetno izdržljive kofere i klasere za alat.

3D natpisi na okvirima za auto i moto tablice su jedan od načina da se u svakom trenutku izdvajate iz mase i da vaša reklama bude primećena. Od sada možete imati personalizovani natpis na ramu, bilo da je u pitanju reklama vašeg preduzeća ili kombinacija slova i brojeva koja ima specijalno značenje za Vas.

Stojimo Vam na raspolaganju sa više modela plastičnih okvira za tablice, kao i sa velikim mogućnostima izrade natpisa sa 3D vrućom štampom i digitalnim printom na ravnoj ili 3D površini.
Prilikom naručivanja minimalna količina za porudžbinu je 50 pari.

Osim unikatnih ramova za automobilske tablice i 3D natpise po želji, InterCrown Plastic Vam nudi još puno zanimljivih auto gedžeta:

  • Ramovi za motore: Motociklistima dajemo mogućnost izrade 3D natpisa na ramu, po želji kupca.
  • Držači za telefon: Fleksibilan i pogodan za sve modele telefona. Razlikuje se od drugih po dekorativnoj pločici u različitim dezenima ili štampom po vašoj želji.
  • Držači za naočare: NON - nosač za naočare je jedan od naših najzanimljivijih proizvoda i jedan od gedžeta koji će Vam koristiti, naročito ako imate skupocene naočare koje želite da sačuvate od ogrebotina. Na ovaj način Vaš par naočara će biti na bezbednom u toku vožnje i na dohvat ruke. Reklamna štampa dostupna je i na ovom proizvodu.
  • Držač cene za automobil: Ukoliko imate neki važan dokument da istaknete na Vašem automobilu ili oglas za prodaju automobila sa svim podacima, možete nabaviti ovaj elegantni držač koji će držati dokument na mestu, bez bojazni da će se on odlepitii ili spasti sa stakla.
  • Klaseri: Proizvodimo klasere u raznim bojama i sa različitim rasporedom pregrada. Oni su potrebni svakom majstoru, ribolovcu, automehaničaru ali i svima koji žele da lepo organizuju svoj radni prostor.
  • Koferi za alat: Gedžet neophodan svakom majstroju i stolaru. Odličan je za organizaciju i nošenje alata. Imamo ih u raličitim dimenzijama i bojama.

Sve prozvode dostavljamo našim vozilom besplatno na teritoriji cele Srbije!

Pozovite nas radi detaljnijih informacija.

Radno vreme:

Ponedeljak-petak 9-17h

Subota 9-15h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Intercrown Plastic
  • Intercrown Plastic,
  • Intercrown Plastic Nova Pazova,
  • Intercrown Plastic radno vreme