Magma auto oprema

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kralja Petra I 34a, Kaluđerica
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Magma auto oprema
Mobilni: 062/

O nama

MAGMA AUTO OPREMA

Auto oprema Magma vlasnicima motornih vozila nudi širok asortiman opreme za sve tipove i marke automobila. Pored toga, u našoj ponudi nalazi se i HTZ oprema, tj. zaštitna obuća i odeća, koja svojim kvalitetom garantuje bezbednost radnika različitih profila.

Bilo da su Vam potrebni akumulatori, gume, motorna ulja ili maziva, prodavnica auto opreme Magma je prava adresa za Vas. Možemo se pohvaliti širokim asortimanom proizvoda vrhunskog kvaliteta, po najpopularnijim cenama u gradu:

 • Motorna ulja
 • Maziva
 • Antifrizi
 • Akumulatori
 • Gume za putnička vozila svih dimenzija

Iz naše ponude posebno izdvajamo motorna ulja Cyclon iz Grčke koja garantuju maksimalnu sigurnost, brzinu i pouzdanost Vašem automobilu. Reč je o visoko gradnim motornim uljima za putničke automobile, koja su pogodna kako za benzinske, tako i za dizel motore. Cyclon obezbeđuje smanjenu potrošnju ulja i samim tim savršenu zaštitu motora od habanja.

Auto oprema Magma nudi i veliki izbor akumulatora različite amperaže renomiranih slovenačkih proizvođača: TOPLA, VESNA i TAXXON. U pitanju su akumulatori izrađeni po najvišim svetskim standardima na polju tehnologije izrade, kao i kada je u pitanju zaštita životne sredine. Glavne karakteristike ovih akumulatora su: Ca/Ca tehnologija ekspandiranja metala, visoke startne sposobnosti, izdržljivost i pouzdanost u radu.

U ponudi prodavnice auto opreme Magma očekuju Vas i pneumatici za putnička vozila svih dimenzija. Bilo da su Vam potrebne zimske ili letnje gume, sigurni smo da ćete kod nas pronaći odgovarajuće gume za Vaš automobil i uživati u bezbrižnoj vožnji.

Pored auto opreme, nudimo i veliki izbor radne obuće, odeće i ostalih zaštitnih sredstava, vrhunskog kvaliteta i po pristupačnim cenama. Posetite nas i obezbedite Vašim radnicima maksimalnu sigurnost i zaštitu pri radu.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-19h
subota od 08-15h

Magma auto oprema, Kralja Petra I 34a, Kaluđerica, Beograd

Cenovnik

1. Radne cipele duboke
2400
2. Radne rukavice
od 95
3. Testerol
260
4. Svecice "Bosch"
od 190
5. Metlice brisaca
470
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  28.03.2017 11:16

  Iz njihove ponude posebno izdvajam motorna ulja Cyclon iz Grcke koja garantuju maksimalnu sigurnost,brzinu i pouzdanost vasem automobilu.Rec je o visoko gradnim motornim uljima za putnicke automobile,koja su pogodna kako za benzinske,tako i za dizel motore.

  Zarko Manic
  12.12.2016 11:54

  Bilo da su vam potrebni akumulatori,gume,motorna ulja ili maziva,prodavnica auto opreme Magma je prava adresa za vas.Mogu se pohvaliti sirokim asortimanom proizvoda vrhunskog kvaliteta,po najpopularnijim cenama u gradu.

  Firme u blizini

  Teorema krovni nosači i gepeci, Toplice Milana 22, Zvezdara, Beograd
  Velteh Pro, Gusinjska 2 (ugao sa Bulevarom kralja Aleksandra), Zvezdara, Beograd
  Tehnološki razvoj Mirković, Požeška 148a, Čukarica, Beograd
  Thule Srbija, Tošin bunar 179, Novi Beograd, Beograd
  Flutto - muzika i zvučnici za auto, Bregalnička 18, Zvezdara, Beograd
  Auto oprema - Mutata Auto Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 501, Zvezdara, Beograd