Auto Keš Centar auto oprema

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - AUTO KEŠ CENTAR AUTO OPREMA


Auto Keš Centar u Borči nudi vam bogat izbor auto opreme, kao što su sijalice, brisači-metlice, patosnice i presvlake za sve vrste i marke vozila!

Prodajom auto opreme i delova za sve marke vozila, kao i auto kozmetike bavimo se više od 20 godina i Vaš smo pouzdan partner. Kod nas ćete zasigurni pronaći sve od auto opreme što Vam je potrebno za vašeg četvorotočkaša.

Sijalice

U prodavnici u Ulici Valjevskog odreda 104 u Borči u ponudi imamo sijalice svih vrsta i najrazličitijih boja marke OSRAM, jednog od tri najveća proizvođača na svetu. Takođe, imamo i sijalice marke Xenon, Philips, Bosch.

U ponudi imamo halogene, ubodne, ksenonske, led, bele, narandžaste, crvene, zelene, rgb, plave, žute, ljubičaste, sijalice fara, auto sijalice, maglenke, sijalice za migavac, za štop svetlo, za kišu, maglu i još mnogo drugih. Sijalice imamo kako za džip, tako i za motor, autobus, zatim za putničke automobile kao što su Mercedes, Volvo, Toyota, Honda, Leganca, Passat...

Brisači - metlice

U Auto Keš prodavnici možete da pronađete i brisače svih dimenzija i tipova, i to za sve vrste i marke vozila! Napominjemo, da su svi brisači pravljeni po visokim standardima i da su prošli opsežne kontrole kvaliteta.

Kvalitetni brisači se izrađuju od materijala vrhunske izdrade i sastava. Guma koja se nalazi na delu brisača koji je u kontaktu sa staklom mora imati takav sastav da je otporna na velike temperaturne razlike i ne gubi svoju formu vremenom kako bi što bolje prijanjala i ostavljala za sobom kristalno čist pogled. Nosivi deo brisača mora biti krut i ne sme menjati svoj oblik prilikom razlike u temperaturi i pod pritiskom veće količine padavina.

Upravo takve metlica brisače možete pogledati i odmah naručiti u našem Web shop-u

Patosnice

Kada je reč o patosnicama, koje imaju kako praktičnu tako i estetsku ulogu, u našoj prodavnici možete pronaći gumene i tepih patosnice, i to raznih dimenzija i za sve vrste i marke vozila, proizvođača Michelin, Andro-Meda i Sirius. U asortimanu imamo široku lepezu praktičnih patosnica koje će Vam prilikom čišćenja enterijera uštedeti dosta vremena i truda. Takođe i patosnice možete pogledati i odmah naručiti u našem Web shop-u.

Presvlake

Presvlake enterijer vozila čine potpunijim, ali imaju i korisnu funkciju a to je da zaštite sedišta od prašine i fleka. Auto Keš Centar ima presvlake za svačiji ukus. Nudimo Vam bogat asortiman, bilo da je reč o elegantnim ili sportskim, različitih boja, dimenzija. Ono što je sigurno imamo kvalitetne presvlake i to za sve tipove sedišta. U pitanju su ŠATEKS presvlake za vozila.

I to nije sve! Auto Keš Centar u ponudi ima i navlake za volan vrhunske izrade - PILOT CLUB.

Zahvaljujući našoj bogatoj snabdevenosti svime što Vam je potrebno za automobil, profesionalnom odnosu prema kupcima, ali i Vašem poverenju koje ste nam ukazali, Auto Keš Centar je auto centar broj 1. na levoj obali Dunava.

Posetite nas i uverite se zašto smo najbolji!

Radno vreme:
Ponedeljak - petak: od 8 do 20 h
Subota: od 8 do 16 h
Nedelja: od 8 do 13 h

Auto Keš Centar auto oprema
Adresa: Valjevskog odreda 104, Borča, Beograd
Email: office@autokes.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Auto oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Keš Centar auto oprema
  • Auto Keš Centar auto oprema,
  • Auto Keš Centar Borča,
  • Auto Keš prodavnica Beograd,
  • auto oprema Borča,
  • Auto Keš,
  • Auto Keš Centar auto oprema radno vreme