O nama - AUTO MEHANIČARSKI SERVIS TT


Auto servis TT nalazi se u ulici Aleksandra Dubčeka 5nj, na teritoriji opštine Zemun. Osim što u našem servisu vršimo usluge auto elektrike, elektronike , mehanike i održavanja auto klima, bavimo se i chip tuningom i tuningom automobila, motocikala, komercijalnih vozila i plovila.

Auto mehaničarski servis TT iz Zemuna može se pohvaliti velikim brojem servisiranih automobila, a naše usluge namenjene su svim tipovima motornih vozila. Stručni tim TT servisa uz pomoć savremene dijagnostike brzo i lako otkriva sve vrste kvarove na Vašem četverotočkašu.

Servis TT nudi Vam sledeće usluge:


Auto mehaničarski servis TT posebne pogodnosti pruža firmama radi redovnog održavanja voznog parka. Svaka moderna firma teži ka tome da se neophodni poslovi obavljaju što kvalitetnije i u što kraćem roku. Mi Vam sa svojim stručnim timom i profesionalnim alatom svakodnevno stojimo na raspolaganju.

Sve dodatne informacije o radu automehaničarskog servisa TT iz Zemuna, kao i posebnim pogodnostima za firme možete dobiti putem e-mail-a ili na telefon:
E-mail: autoservistt@gmail.com

Mobilni: 065/ 402 5 402

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: od 09:00-17:00h
Subota: od 09:00-14:00h

Auto mehaničarski servis TT, Aleksandra Dubčeka 5nj, Zemun.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto mehaničari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto mehaničarski servis TT
  • Auto mehanicarski servis TT,
  • Auto mehanicarski servis TT Zemun,
  • Auto mehaničarski servis TT radno vreme