Auspuh servis Ćurčić

0.0 | 0 ocena
Ulica: Stefana Prvovenčanog 87
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Auspuh servis Ćurčić
Mobilni: 063/

O nama

AUSPUH SERVIS ĆURČIĆ

Auspuh servis Ćurčić više od dve decenije pruža usluge krpljenja i varenja svih vrsta auspuha za putnička vozila. Sa ciljem da obezbedimo savršen rad izduvnog sistema Vašeg četvorotočkaša, u našem radu koristimo najsavremeniju opremu i alate, kao i originalne rezervne delove.

Domen usluga auspuh servisa Ćurčić obuhvata:

  • krpljenje auspuha
  • varenje auspuha
  • zamenu dihtunga izduvne grane
  • zamenu izduvnih cevi auspuha
  • zamenu šelni auspuha
  • zamenu svih vrsta lonaca auspuha
  • čišćenje DPF filtera i katalizatora

Auspuh je jedan od najisturenijih delova na vozilu, zbog čega se brzo troši i često kvari. Ukoliko Vam je potrebno krpljenje i varenje auspuha, servis Ćurčić je prava adresa za Vas. Profesionalno, brzo i efikasno, naš stručni tim majstora vrši popravku svih vrsta auspuha, uz garantovani kvalitet i pristupačne cene.

Zahvaljujući dugogodišenjem iskustvu i stručnosti, auto servis Ćurčić nudi i kompletne mehaničarske usluge za vozila vodećih proizvođača: Audi, Volksvagen, Mercedes, BMW, Opel, Škoda i Seat. Bilo da Vam je potreban mali ili veliki servis, generalni remont motora, servis glava motora ili servis kočnica, stručno i brzo otklanjamo sve vrste kvarova, uz upotrebu originalnih rezervnih delova.

Servis Ćurčić vrši i remont svih vrsta turbina sa našom montažom i demontažom. Primenom savremene opreme i alata lako ćemo utvrditi sve kvarove turbine, ventila ili creva turbine, eventualno curenje ulja iz turbine, kao i zviždanje turbine. Takođe, vršimo čišćenje turbine sa podešavanjem i balansiranjem.

Još jedna usluga koju nudimo u okviru servisa Ćurčić jeste remont svih vrsta manuelnih menjača, sa našom montažom i demontažom. Precizna dijagnostika menjača, zamena sinhrona menjača, ležajeva u menjaču, zupčanika u menjaču, setova kvačila menjača sa zamajcem (korpe, lamele, druk ležaj itd.), zamena ulja u menjaču, samo su neke od popravki koje uspešno obavljavmo već dve decenije.

Auspuh servis Ćurčić, Stefana Prvovenčanog 87, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu