General auto

5.0 | 2 ocena
Ulica: Sentandrejski put 157a, Novi Sad
Grad: Novi Sad
General auto
Telefon: 021/
www.generalauto.rs

O nama

General-auto

General-auto je lider u prodaji Iveco kombi vozila i kamiona, kao i putničkih automobila Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Mazda u Srbiji. Preduzeće je osnovano 1990 godine u Novom Sadu u Srbiji. Osnovna delatnost je prodaja i servisiranje dostavnih i putničkih vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Mazda i kamiona Iveco. U svojoj istoriji preduzeće General-Auto je prošlo transformaciju od male veleprodaje delova za kamione do velikog preduzeća koje se bavi prodajom Iveco kamiona i kombi vozila kao i automobila marke Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Mazda. General auto danas posluje u dva najveća grada u Srbiji, Novom Sadu i Beogradu.

Iveco

Od 1998. godine preduzeće General-auto se bavi prodajom i servisiranjem Iveco kamiona i kombi vozila. Ova delatnost se odvija u Novom Sadu, u krugu od 15.000 m2 na kome je izgrađen savremeni servisno prodajni centar od 4.300 m2.

Fiat, Lancia i Alfa Romeo

Od septembra 2005 godine, na istoj lokaciji u Novom Sadu počinje sa radom i sektor prodaje i servisiranja vozila Fiat, Lancia i Alfa Romeo. S obzirom da ovaj segment u poslovanju postaje sve značajniji, izgrađen je novi centar u kome je delatnost prodaje i servisiranja vozila Fiat, Lancia i Alfa Romeo podignuta na najviši nivo po korporativnim standardima proizvođača.

Mazda

U aprilu 2008. godine je potpisan ugovor sa korporacijom Mazda. Ugovorom je preciziran poslovni odnos i General-auto je postao jedan od uvoznika Mazda automobila. Prodajno servisni centar se nalazi u Beogradu ukupne površine od 450 m2, a u pripremi je i gradnja velikog centra na placu od 8.300m2 koji se nalazi u Beogradu, na Orlovačkoj petlji.

U cilju daljeg razvoja i približavanja vozila i usluga iz svoje ponude, General auto planira i izgradnju prodajno servisnih centara u Zrenjaninu, Kikindi, Subotici, Vrbasu i Sremskoj Mitrovici.

Osnovnu pokretačku snagu u General-autu čine zaposleni koji su svojim zalaganjem i energijom postavljali standarde u poslu kojim se bave. Danas su to vrhunski stručnjaci u oblasti prodaje i servisiranja dostavnih, teretnih i putničkih vozila.
Ukazano poverenje klijenata jeste siguran pokazatelj daljeg razvoja i napretka General-auta.

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  zoranaleksic
  22.07.2011 06:45

  zasto ne stavite slike i cene novih vozila.Bilo bi pozeljno kada bi dali i objasnjenje kako mogu ljudi koji tek pocinju da rade,a opredeljuju se za kamionski posao ,anemaju sredstava kako do istog da dodju.Ako znamda je najbolje krenuti sa novim.

  Firme u blizini

  U Novom Svetlu, Zrenjaninski put bb, Novi Sad, Novi Sad
  Graditelj Group, Bulevar Slobodana Jovanovica 4a, Novi Sad, Novi Sad