EHOM AUTO

5.0 | 3 ocena
Ulica: Severni bulevar 6
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
EHOM AUTO
Telefon: 011/
ehomauto.co.rs

O nama

EHOM AUTO

Email: salon@ehomauto.co.rs; servis@ehomauto.co.rs

Ehom Auto se bavi ovlašćenom prodajom, kao i servisiranjem automobila južnokorejskih i japanskih proizvođača - Hyundai, Subaru i SSangYong. Naša kompanija osnovana je 2007. godine, posredstvom svoje glavne partnerske kompanije - Ehom d.o.o, koja se inače bavi distribucijom boja i lakova za automobile, svetski poznatih proizvođača u ovoj oblasti - PPG, MaxMeyer i Nexa Autocolor.

Objekat Ehom Auto prodajno-servisnog centra poseduje opremu po najnovijim i najvišim standardima. Naša auto kuća se prostire na preko 1000 m². U 2010. godini otvorili smo i novi prodajni salon na Zvezdari, u ulici Severni bulevar 6. U Ehom Auto salonu videćete najnovije modele najpoznatijeg južnokorejskog proizvođača automobila - Hyundai. Ovaj svetski priznati i uvaženi proizvođač u industriji automobila u svojoj proizvodnji koristi najsavremenije tehnologije, kako bi vozačima i putnicima najpre pružio bezbednost, a pritom vodeći računa pri odnosu cene i kvaliteta brenda. Savršen primer ovog odnosa je svakako jedan od najprodavanijih SUV-ova na svetu, kao i najprodavaniji u Srbiji - Hyundai Tucson. I pored toga što je Hyundai Tucson iz 2019. godinje doživeo male promene, one su svakako uočljive u odnosu na njegovu prethodne generacije, tako da postoje bitne razlike između modela Hyundai Tucson 2018 i Hyundai Tucson 2019. Najnoviju generaciju ovog modela pronaći ćete u našem salonu na Zvezdari, a sve kvalitete ovog modela osetićete u njegovoj test vožnji, koju inače nudimo i za ostale modele vozila iz naše ponude.

Servisni centar Ehom Auto u svom odeljenju ima najsavremenije uređaje i opremu za dijagnostike raznih vrsta kvarova, održavanje i popravku, ali i alate posebno namenjene za južnokorejska i japanska vozila - Hyundai, Subaru i SsangYong. Osim ovih marki automobila, radimo servis i prodaju delova za sve ostale vrste i tipove vozila. Svako servisiranje vozila nudimo u garantnom i vangarantnom roku. Radnici u našem servisu kvalifikovani su i obučeni u specijalnim Hyundai i Subaru centrima, koji se bave oblastima automehanike i autoelektrike. Dobićete velike prednosti ako servisiranje vozila odradite u ovlašćenom servisu, kao što je Ehom Auto. U našem ovlašćenom servisu nudimo razne tipove usluga, kao što su - mehaničarske, električarske, vulkanizerske, limarske i farbarske usluge.

Sve ostale informacije o uslugama i svim modelima u ponudi možete pogledati na našem zvaničnom sajtu - https://ehomauto.co.rs/. A ukoliko imate i neka pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla ili naše kontakt forme i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku.


Linkovi ka društvenim mrežama (social media icons):
Facebook -
Instagram -
Twitter - EhomAuto
LinkedIn - ehom auto
YouTube - Ehom Auto
Pinterest - ehomauto

Adresa:Severni bulevar 6f, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu