O nama - AUTO KEŠ CENTAR AUTO KOZMETIKA


U cilju postizanja savršeno čistog izgleda automobila, kao i njegovog dužeg trajanja veoma bitna je i auto kozmetika, kao sastavni deo za čišćenje i održavanje automobila. Auto Keš Centar nudi Vam bogatu paletu proizvoda neophodnih da vaše vozila zablista!

Da li je vozilo privatno ili službeno nije toliko bitno koliko je važno da je uredno, čisto, jednostavno da je održavano. Da bi vaš ljubimac blistao Auto Keš Centar nudi vam više od 300 najrazličitijih proizvoda. To su proizvodi za pranje, poliranje, čišćenje unutrašnjih delova, osvežavanje.

Svi naši proizvodi su kvalitetni i uz njihovu pomoć ostvarićete cilj a to je da se poboljšaju performanse vozila, da automobil miriše na čisto, da vrhunski izgleda, kao i da duže traje.

Prestavljamo Vam samo neke od proizvoda auto kozmetike koje možete naći u našoj prodavnici:
Auto kozmetika u našoj prodavnici:
Turtle Wax – Leather claner, color magic black, zip wax...
Arexons – Super protectant – mleko, fast wax...
CarPlan – T-cut color fast, triple wax...
Motip – Bumper sprej, boja za kočione čeljusti, backlight (boja za štop svetla), silicone sprej, engine cleaner, contact clean, lepak u spreju....
K2 – Akra-engine cleaner, cockpit spray 750ml, car shampo0 white wax...
Happy Color – autolak, sprejevi....

Kod nas, takođe, možete pronaći i LIQUI MOLY aditive, a takođe nudimo Vam i asortiman WD, teflon i kontakt sprejeva, silikon, kao i belu mast.

Veliki broj inovacija i tehnološka unapređenja proizvoda koja pažljivo prate razvoj auto-industrije, čine da proizvodi iz kategorije auto kozmetike mogu da odgovore na specifične zahteve tržišta, bilo u pogledu proizvoda za održavanje najnovije generacije automobila, ili proizvoda na bazi nove nano-tehnologije proizvodnje sredstava koja sadrže mikro granule za postizanje posebnog sjaja i dugotrajno unapređenje estetske vrednosti starijih automobila.

Mi verujemo da je Auto Keš Centar, kao i naša prodavnica auto kozmetike, Vaš nezobilazan partner u održavanju, zaštiti od spoljnih uticaja, ali i prilikom doterivanja vozila i povećanja njegove upotrebne i estetske vrednosti. U to verujemo zato što od 1996. godine, od kada smo i osnovani, uspešno sarađujemo sa Vama.

Auto Keš Centar je lider u prodaji auto delova na teritoriji Borče i okolnih naselja. Pored prodavnice auto kozmetike, imamo i prodajni objekat za auto delove, kao i auto servis.

Posetite nas i na jednom mestu zbrinite svoj automobil!

Radno vreme:
Ponedeljak - petak: od 8 do 20 h
Subota: od 8 do 16 h
Nedelja: od 8 do 13 h

Auto Keš Centar auto kozmetika
Adresa: Valjevskog odreda 104, Borča, Beograd
Email: office@autokes.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto kozmetika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Keš Centar auto kozmetika
  • Auto Keš Centar auto kozmetika,
  • Auto Keš Centar Beograd,
  • auto kozmetika Borča,
  • auto kozmetika Auto Keš,
  • Auto Keš,
  • Auto Keš Centar auto kozmetika radno vreme