Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto ključevi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto ključevi

Ako imate novo i moderno vozilo, onda ono svakako poseduje posebnu farbričku zaštitu u vidu elektronski kodiranih ključeva. Šta to tačno znači? Stvorena je nemogućnost startovanja čak i u slučaju da se poseduje mehanički identičan ključ bez koda.

 

 

Sam kod, je zapravo sadržan u transponderu, odnosno elektronskom uređaju koji se nalazi u oplati ključa. 

Ključevi za auto

Moramo se svi složiti sa činjenicom da je ovo siguran i napredan način zaštite od krađe vozila. Ipak, u svakodnevnom životu, neretko se dešava da se ključ ošteti ili ga vlasnik jednostavno, izgubi. 

Tada ćete se naći u problemu kako da pokrenete svoj automobil. Ova situacija se može rešiti na više načina, potrebno je samo da ništa sami ne pokušavate, da ne biste uzrokovali štetu koju možete skupo platiti, već da odmah pozovete auto bravare.

Skidanje i reprogramiranje kompjutera je način koji se naziva direktna metoda. To je intervencija na motornom kompjuteru vozila, i / ili na imobilajzeru. Pri tome se imobilajzer isključuje sasvim, ili se reprogramira da može da prihvati nove ključeve.

To se može dogoditi usled zamene neispravne kontakt brave i u drugim situacijama.

Motorni kompjuter i imobilajzer, obično je potrebno da se izvade iz automobila. Auto bravari ovim putem najčešće rešavaju ovu vrstu problema.

Auto ključevi – iskustva

Čemu služe imobilajzer emulatori? Kao što im i njihov naziv govori, oni služe da pošalju svim blokiranim sklopovima u vozilu signal ili znak da je sa imobilajzerom sve u redu, kao i da se motor može startovati.

Spomenimo i imobilajzer kod čitače. To su uređaji koji iščitavaju Login kod iz motornog kompjutera i/ili iz imobilajzera automobila. Kada znamo Login kod postoji mogućnost dodavanja novih ključeva, brisanja starih i slično.

 

 

Često vozačima zatreba usluga narezivanja ključeva za vozilo. Sve to možete obaviti u vašem odabranom servisu, i to na taj način što će majstori izraditi kopiju postojećeg ključa. To se može obaviti sa kodiranjem ili bez njega. 

Auto bravari nude i mogućnost izrade ključa po bravi, ili po broju šasije auta, ako se dogodila takva situacija da ste ostali bez ijednog ključa.

U današnje vreme, firme koje se bave ovom vrstom delatnosti, konstantno prate trendove i dešavanja na evropskom i svetskom tržištu automobila. Na taj način, ove firme su spremne da vam ponude kvalitetnu, brzu i profesionalnu uslugu.

Dobro je i korisno znati, da ako vam je potrebna hitna bravarska usluga, možete se na nju osloniti svim radnim danima i nedeljom. Dovoljno je samo da okrenete broj telefona.

U sklopu servisa auto ključeva, mogu vam biti pružene usluge popravljanje elektronike ključa, zamene mikro prekidača, baterija, oklopa, kao i kućišta ključa.

Neželjene situacije se mogu dogoditi bilo kada, ali kada znamo da auto bravari dežuraju zbog nas i da su nam dostupni u svakom trenutku, stres zbog problema sa auto ključevima potpuno nestaje, pa vi možete uživati u svom automobilu i vožnji.

Auto ključevi – cena:

Cena brava i ključeva, u zavisnosti od marke automobila, kreće se u rasponu od 1200 din. sve do 7338 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto bravare ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

18.10.2018
Mladen Todorovic

Nekako mi se cini da se ovi novi i moderni auto kljucevi koji u sebi imaju razlicite senzore veoma brzo kvare i da je potrebno stalno nesto da se menjaju u popravljaju.

21.07.2018
Miroslav Jagnjic

Kako se razvijala auto industrija tako su se uporedo proizvodile i razne varijante auto kljuceva. PRilikom kupovine novog automobila uvek se dobija 2-3 auto kljuca ya slucaj da se jedan izgubi itd. Medjutim kako auto tokom svog perioda koriscenja promene nekoliko vlasnika cesto se desi da se auto kljuc izgubi. Ako vam zatreba novi auto kljuc posetite firmu Elezovic i po povoljnim cenama dobicete nov auto kljuc po vasoj zelji.

11.09.2017
Milen Jovanovic

Veoma je bitno da znate da auto kljucevi nisu ni malo naivni kako god da okrenete. Sve ostalo je licno sto se mene tice samo gubljenje vremena. Bolje je da nekome platite i malo vise ali da vam zaista kvalitetno uradi posao nego da vam isfuserise.

08.08.2017
Filip Milutinovic

Sami po sebi, auto kljucevi nisu toliko skupi. Skupa je sama po sebi situacija da ih izgubite ili vam ih neko ukrade i onda iz servisa neko posebno treba da dodje zbog toga samo da vam uzme kod. E to vec mora posebno da se plati.

05.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pitanju ovih kljuceva, nazalost se kvlaitet veoma tesko nalazi.

26.04.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, sto se auto kljuceva tiec, sigurno je samo to da kvalitet moze da bude i vise nego ocigledan.

07.04.2017
Ivana Petrovic

Bez auto kluca, vozilo ne moze da uplati. Bas iz tog razloga auto kljucevi i jesu inace toliko skupi.

29.03.2017
Marina Zivkovic

Po meni su ovo kljucevi koji moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

22.03.2017
Petar Jankulovski

Po meni su ipak ovo kljucevi koji trebaju i moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

14.03.2017
Jovana Milinkovic

Ja uvek imam jedan kljuc u rezervi za slucaj da jedan izgubim.

09.03.2017
Milen Jovanovic

Naravno da su svi auto kljucevi narocito dobri. Sto se mene licno tice biram samo kvalitet.

04.03.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete, ovo su kljucevi koji u svakom slucaju trebad as e debelo plate. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

23.02.2017
Filip Milutinovic

Licno smatram da sto se tice ovih kljuceva, kvalitet uvek treba da bude na prvom mestu posot pricamo o elektronici.

14.02.2017
Simona Vucinic

Sada je samo veoma bitno da znate da je uvek potrebno da se odlucite za pravi kvalitet. Mada, nisu ovi kljuevi ni malo skupi. Neka prosecna cena je za kod. skakavce 130 eura.

07.02.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, ovo je bruka i sramota koliko samo auto kljucevi generalno kostaju. Sta drugo mogu da vam kazem pametno.

01.02.2017
Marta Dencevic

Mogu samo da kazem da sto se ite izrade auto kljuceva to vie u Beogradu zaista nije problem. Jedino je stvar u tome sto to treba da bude bas onako ozbiljnog kvalitata.

26.01.2017
Todor Markovic

Koliko mi je samo poznato, auto kljucevi su nesto sto svima treba kako bi mogli da pokrenu automobil, mada osnovni je problem i u tome sta da se radi kada se izgbue. Zato uvek postoje rezervni.

18.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Danas su ljudi u potpunosti ovladali savremenom tehnologijom u radu tako da u tom pogledu to zaista i nije toliko veliki problem.

09.01.2017
Janko Zivanovic

Moje licno misljenje je da sto se tice ovih kljuceva samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

29.12.2016
Nikolina Pantelic

Ubedljivo je najbolje resenje kada bi auto kljucevi bili kodirani.

12.12.2016
Petar Jankovic

Po ovom pitanju samo treba da posetite neko provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje. Najbolje bi bilo kada bi kljuc bio kodiran.

25.11.2016
Jana Stankovic

Nema sta da brinete po pitanju auto kljuceva, ako svoje poverenje ukazete auto bravaru Stanic. To je definitivno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju kvalitetnih auto kljuceva, ubedljivo bi najbolje resenje bilo kada biste posetili Eelzovica. Napravio bi vam potpuno nove kljuceve bez greske.

16.09.2016
Ivan Stojanovic

Svaki vozac kod sebe treba da ima nekoliko rezervnih kljuceva, bas u slucaju da izgubi onaj koji je glavni. Zbog toga ukoliko vam se desi problem da izgubite kljuc, najbolje je da posetite auto bravara Elezovic.

30.08.2016
Marko Petrovic

Nekako mi se cini da se ovi novi i moderni auto kljucevi koji u sebi imaju razlicite senzore veoma brzo kvare i da je potrebno stalno nesto da se menjaju u popravljaju.

15.08.2016
Dusan Markovic

Generalno je najbolja varijanta da vodite racuna o svojim kljucevima. Bolje je i to nego da ih tek tako izgubite pa da onda placate kako bi vam se uradili novi.

13.07.2016
Stojance Ristovski

Pre odredjenog vremena sam svojoj nepaznjom izgubio kljuc od automobila. Uradio sam nov kljuc na mestu koje se zove Elezovic i to me je kostalo 1260 dinara.