Servis auto klima - Stepic

5.0 | 15 ocena
Ulica: Kralja Petra I, 80
Grad: Šabac
Servis auto klima - Stepic
Telefon: 015/
Mobilni: 063/
www.stepicautootpadservis.rs

O nama


Auto servis "Stepić" pronaći ćete u ulici Kralja Petra I broj 80, na teritoriji Šapca. Osnovna delatnost našeg servisa jeste popravka vozila marke Opel i Ford. Sa svojim radom započeli smo 1997. godine, težeći ka tome da Vam paletom svojih usluga omogućimo da imate ispravno vozilo, koje će odgovarati Vašim potrebama.

Višegodišnji rad, stečeno iskustvo i znanje, omogućavaju nam da sa lakoćom pristupimo svakoj popravci Vašeg vozila marke Opel i Ford. Savremena dijagnostička oprema i originalni alat, olakšavaju nam pristup i najnovijim modelima motronih vozila i doprinose bržem utrvđivanju i otklanjanju kvarova.

Budući da je vožnju u automobilu danas gotovo nemoguće zamisliti bez ispravnog klima uređaja u istom, naše usluge podredili smo Vašim potrebama i savršenoj funkcionalnosti auto klime. Jednako poželjne u zimskom i letnjem periodu ispravne auto klime, pružiće Vam prijatnu vožnju i učiniti da uživate u putovanju.

Kada su u pitanju auto klime, servis "Stepić" Vam nudi:

 • servis klima
 • punjenje freona
 • čišćenje klima
 • ugradnju klima


Tim profesionalnih majstora našeg auto servisa "Stepić" pobrinuce se da Vaša auto klima bude temeljno očišćena, kako bi protok vazduha u automobilu bio neškodljiv po Vaše i zdravlje Vaših saputnika. Takođe ukoliko se desi da Vaš klima uređaj u vozilu iz određenog razloga prestane sa radom, savetujemo Vam da svratite do nas i prepustite našim stručnim majstorima popravku iste.

Veoma velik broj zadovoljnih klijenata, vlasnika Opel i Ford vozila, koji su nam ukazali poverenje, naša su najbolja preporuka budućim klijentima.

Servis auto klima možete zakazati pozivom na broj:
015/ 39 12 42
Takođe možete nam se obratiti u elektronskoj formi, na stranici servis na našem web sajtu:
http://opel-fordservis.com

Servis, punjenje, čišćenje auto klima i ugradnja auto klima.
Odgovornost i kvalitet na jednom mestu.
Vama na usluzi.

Servis auto klima - Stepic, Šabac.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kristina Milosevic
  22.02.2017 05:24

  Najpovoljnije punjenje klima u gradu.Visegodisnji rad,steceno iskustvo i znanje, omogucavaju im da sa lakocom pristupaju svakoj popravci vaseg vozila marke Opel i Ford.
  Sve preporuke.

  Ana Maric
  04.08.2015 12:29

  Koliko košta dopuna klime na autu?

  Branko
  02.08.2014 12:11

  Koliko kosta ugradnja auto klime?