O nama - AUTO KLIME SERVIS TT


Auto servis TT nalazi se u ulici Aleksandra Dubčeka 5nj, na teritoriji opštine Zemun. Osim što u našem servisu vršimo usluge auto elektrike, elektronike , mehanike i održavanja auto klima, bavimo se i chip tuningom i tuningom automobila, motocikala, komercijalnih vozila i plovila.

Svi sistemi na automobilu zahtevaju redovna servisiranja, pa tako i auto klime, uz pomoć najsavremenije opreme i stručnog tima u našem servisu možete obaviti sve vrste ispitivanja klima sistema i dobiti stručnu dijagnostiku. Auto klima servis TT vrši sve vrste popravki: remont kompresora, menjanje creva, holendera, isparivača, ekspanzionih ventila, filter sušača itd.

Naš servis auto klima nudi Vam sledeće usluge:


Kao i klima uređaj u Vašem domu, tako i auto klima zahteva redovno održavanje i čišćenje ventilacionog sistema kako bi sprečili stvaranje gljivica, bakterija i ostalih šetnih mikroorganizama na ventilacionom delu Vašeg automobila. Mi Vam nudimo efikasno i profesionalno čišćenje auto klime i menjanje polen filtera po najpovoljnijim cenama u gradu.

Sve dodatne informacije o radu našeg servisa za auto klime možete dobiti putem e-mail-a ili na telefon:
E-mail: autoservistt@gmail.com

Mobilni: 065/ 402 5 402

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: od 09:00-17:00h
Subota: od 09:00-14:00h

Auto klime servis TT, Aleksandra Dubčeka 5nj, Zemun.

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2017 10:21
Milos Topalovic
Svi sistemi na automobilu zahtevaju redovna servisiranja,pa tako i auto klime,uz pomoc najsavremenije opreme i strucnog tima u ovom servisu mozete obaviti sve vrste ispitivanja klima sistema i dobiti strucnu dijagnostiku.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto klime
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto klime servis TT
  • Auto klime servis TT,
  • Auto klime servis TT Zemun,
  • Auto klime servis TT radno vreme