O nama - AUTO DEKI – SERVIS I DOPUNA AUTO KLIME


Kada dođu vreli letnji dani, unutrašnjost automobila naprosto proključa, pogotovo ako parkirate negde na suncu i izađete na pola sata da završite neki posao. Kada ponovo sednete za volan, imate utisak da ćete se onesvestiti, a još je gore ako vozite i decu sa sobom, na primer...

To uopšte ne mora tako da bude. Auto klima rešava ovaj problem na veoma jednostavan i efikasan način. Da bi klima na vašem četvorotočkašu radila kako treba, neophodno ju je redovno servisirati, dopunjavati je freonom i sl.

O tome ne morate da brinete vi, o tome se staramo mi, a vaša obaveza je samo da dovezete automobil u prostorije servisa Auto Deki.

Tokom rada, oslanjamo se pre svega na znanje i stručnost, a zatim i na dugogodišnje iskustvo. Pratimo nove trendove i svakodnevno se usavršavamo. Koristimo najsavremenije tehnologije i moderne alate.

Kada servisirate auto klimu kod nas, možete da budete sigurni i mirni do sledećeg zakazanog pregleda, pri tome vozeći relaksirano i prijatno, bez nesnosne vrućine i zapare.

Vozači koji jednom svrate kod nas, po pravilu se vraćaju ponovo, iskreno nas preporučujući dalje, jer su zadovoljni sjajnim odnosom između kvaliteta pružene usluge i cene, i u tom smislu ističemo da smo među najpovoljnijim servisima u gradu. Porodicu svojih klijenata širimo svakoga dana, i zbog toga vas pozivamo da dođete i da se i lično uverite u najviši kvalitet usluge, kao i u stručnost, profesionalnost i ljubaznost osoblja.

Radno vreme: 08.00 - 17.00


Auto Deki, Svete Milutinovića 2, Železnik, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto klime
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Deki - servis i dopuna auto klime
  • Auto Deki servis i dopuna auto klime,
  • servis auto klime Železnik,
  • dopuna auto klime Železnik,
  • punjenje auto klime Železnik,
  • Auto Deki Beograd,
  • Auto Deki servis i dopuna auto klime radno vreme