O nama - SUN CONTROL ZATAMNJIVANJE STAKALA


U skladu sa novim pravilnikom, atest za naknadno zatamnjena stakla na automobilima može se dobiti samo ako je folija montirana na stakla automobila odobrena i poseduje uverenje od Agencije za bezbednost saobraćaja. Važno je naglasiti da Sun Control folije za zatamnjivanje stakala ispunjavaju sve navedene tehničke karakteristike, što potvrđuje i uverenje pod brojem ABS M 07, tako da se bez problema mogu montirati na stakla automobila.

Više informacija potražite na linku: www.zatamnjivanjestakala.com/zakon.php

Mesto gde se trenutno mogu atestirati zatamnjena stakla na području Beograda jeste auto centar Tehnolab, Autoput za Novi Sad 73a. Za dobijanje uverenja za zatamnjena stakla potrebno je sledeće:

- Saglasnost proizvođača
- Izjava servisa u kome je ugrađenja folija (za Sun Control folije ABS M 07) i kopija uverenja ABS
- Odlazak u Tehnolab, kontrola, slikanje vozila i slanje dokumentacije u Agenciju za bezbednost saobraćaja
- Dobijanje uverenja (atesta) od strane Agencije za bezbednost saobraćaja


Regionalna kompanija Sun Control doo bavi se uvozom, montažom i veleprodajom folija za zatamnjivanje stakala na automobilima, objektima i drugim staklenim površinama. Kao generalni uvoznik jednog od najvećih svetskih proizvođača "SUN CONTROL window films" možemo da Vam ponudimo najkvalitetnije poliester-folije američke proizvodnje za profesionalnu ugradnju sa doživotnom garancijom.

Sun Control folije su najzastupljeniji brend u preko 50 zemalja širom sveta. Sun Control folije omogućuju totalnu zaštitu od toplotnog IC (infacrvenog) i štetnog UV (ultravioletnog) zračenja do 99% . Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji izrade, poliester-folije propuštaju korisnu vidljivu svetlost unutar vozila ili objekta, ali i značajno smanjuju troškove klimatizacije prostora, jer zadržavaju toplotu.

Još jedna prednost Sun Control folija jeste zaštita privatnosti u Vašem automobilu ili stambenom prostoru, jer deluju kao štit od radoznalih pogleda. S obzirom da su Sun Control filmovi otporni na ogrebotine ne postoji mogućnost oštećenja folije prilikom ugradnje i kasnijeg održavanja. Ove folije efikasno štite i od eventualnih povreda nastalih od rasprskavanja komadića stakla prilikom sudara ili slučajnog loma stakla.

U ponudi kompanije Sun Control Beograd očekuju Vas sledeće vrste folija:

 • -auto folije
 • -reflektujuće folije
 • -sigurnosne folije
 • -folije sa refleksijom
 • -folije bez refleksije
 • -folije za privatnost (peskirne folije)
 • -dekorativne folije i specijalni filmovi
 • -folije visokih performansi

Ukoliko želite da zaštitite Vaš automobil od IC i UV zračenja, smanjite temperaturu u vozilu, povećate sigurnost i napravite privatnost u vozilu, naša preporuka su Sun Contol folije za automobile. Veliki izbor tipova i boja folija učiniće Vaš automobil jedinstvenim i atraktivnim. Posebno je važno istaći da se ove folije mogu primeniti na staklima bilo kog modela i tipa automobila.

Pored auto folija, u našoj ponudi nalaze se i reflektujuće folije koje su namenjene za zaštitu stakala na objektima. Glavna uloga ovih folija jeste da umanji i eliminiše štetno delovanje sunčevih zraka na unutrašnjosti Vašeg objekta, ali i da propusti dovoljno vidljive svetlosti. Na taj način prostor postaje prijatniji za život i rad, ostvaruje se ušteda energije koja se troši za klimatizaciju prostora, čuva se privatnost, ali i ulepšava unutrašnji i spoljašnji izgled objekta.

Za maksimalnu sigurnost Vašeg objekta, preporučujemo sigurnosne folije koje trpe velike sile udara od čak 55kg po kvadratnom santimetru i sprečavaju rasipanje komadića razbijenog stakla koji mogu da nanesu ozbiljne povrede. Folije su tako dizajnirane da i posle loma stakla delovi ostanu spojeni u jednu celinu i onemoguće prolaz unutar objekta. Njihova konstrukcija zavisi od potrebnog nivoa zaštite i prave se u više različitih debljina. Ove folije poseduju evropski sertifikat BSEN 12600 normi.

Sun Control folije poseduju sve neophodne sertifikate o kvalitetu, kao i evropski atest (sertifikat) koji je priznat u zemljama članicama Evropske unije. Sve folije koje uvozimo stižu u originalnom prepoznatljivom Sun Control pakovanju i na samom filmu imaju utisnut Sun Control žig. Posetite Sun Control zatamnjivanje stakala i uverite se u najviši kvalitet!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Dodatne informacije možete pronaći na našim sajtovima:
www.zatamnjivanjestakala.com
www.suncontrol.rs

Sun Control zatamnjivanje stakala, Brsjačka 31, Zvezdara, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto folije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sun Control zatamnjivanje stakala
 • Sun Control,
 • Sun Control zatamnjivanje stakala,
 • Sun Control zatamnjivanje stakala Zvezdara,
 • Sun Control Beograd,
 • Sun Control zatamnjivanje stakala radno vreme