O nama - Servis Srećković


Servis Srećković je firma specijalizovana za nekoliko oblasti:

- popravka displeja na automobilima
- proizvodnja, ugradnja i servis digitalnih taksimetara
- servis i popravka digitalnih kilometraža
- popravka displeja na instrument tablama
- popravka air baga
- dekodiranje radio aparata
- auto dijagnostika
- popravka motornih racunara
- DPF filteri
- EGR ventiliN O V O ! ! !

Popravka podizaca stakala na svim automobilima


Popravka podizaca stakala

U okviru našeg servisa nudimo Vam kompletnu uslugu zamene, servisa i popravka električnih podizača stakla. Iza naše usluge stoje renomirani proizvodjači rezervnih delova koje ugrađujemo, za koje garantuju godine uspešnog rada i iskustva.Servis Srećković nudi usluge za oblast auto elektronika, auto-računara i merna i regulaciona tehnologija.Naša specijalnost je proizvodnja digitalnih taksimetara, popravka i podešavanje svih mernih i regulacionih uređaja u automobilima i kamionima (baždarenje i popravka tahografa, popravka kilometar satova, pokazivača nivoa goriva i temperature, obrtomera, dekodiranje radio aparata i itd...). Takođe smo u našoj zemlji jedan od vodećih proizvođača taksimetara, a taj status nam je obezbedila naša odlučnost za upotrebu isključivo vrhunske tehnologije. Naša firma projektuje, proizvodi i ugrađuje digitalne taksimetre tipa BT-211, BT-04 u retrovizoru i za iste obezbeđuje servis i podršku uz široku mrežu distributera u svim većim gradovima naše zemlje i regionu.


Proizvodnja, ugradnja i servis digitalnih taksimetara
oizvodimo. Mi imamo gotovo rešenje za ugradnju taksimetara za svaki tip automobila.


Servis i popravka digitalnih kilometraža

Naš tim specijalizovan u oblasti auto elektronike, automatike i merne tehnologije radi u digitalnoj oblasti godinama i stalno se nadograđuje. Mi imamo potpuno rešenje za dijagnozu, programiranje i popravku digitalnih kilometraža. Naše iskustvo u ovoj oblasti, čini ostvarivom ponudu našim klijentima, rešenja za skoro svaki tip i model automobila koji koristi digitalnu tehnologiju.


Popravka air baga

Airbag crash podaci mogu biti uklonjeni sa svih motornih vozila koja koriste airbag-ove i module za njih. Airbag crash senzor će stalno slati greške na kontrolnu jedinicu air baga, sa našim alatom i softverom možemo očistiti i obrisati sve podatke o grešci i reinstalirati na početno stanje. Koristimo naš airbag crash čistač i brisač podataka da otklonimo greške vašeg air baga.


Za više detalja posetite naš sajt: www.servis-sreckovic.com i www.podizacistakla.rs.

Iskustva i preporuke posetilaca

02.03.2020 07:27
Neregistrovan korisnik

Koliko kosta popravka istrument table za audi 80b4 1.9tdi ne meri brzinu,kilometrazu i gorivo

02.01.2020 01:10
Neregistrovan korisnik

Klio2 upali se lampica za grejace a on benzinac obori broj obrtaja i ugasi zamenjena sonda bregastr

06.06.2017 12:04
Ilija Radovic

Dekodirali su moj radio aparat za svega pola sata tako da nisam puno cekao na uslugu.Veoma su obuceni i imaju sav neophodan alat.Cene su im povoljne tako da imaju moje preporuke.

30.03.2017 11:33
Iva Markovic

Servis,popravka,bazdarenje i prodaja digitalnih i analognih tahografa,popravka displeja na instrument tablama,popravka air baga,dekodiranje radio aparata,izrada sajli za teretni i putnicki program,auto dijagnostika.

05.12.2016 07:08
Nebojsa Ilic

Vozim Zafiru A, 1.8ZXE, 2002, 92/125. Auto je u voznom stanju. Pre dve godine se upalila lampica indikatora greske. Na auto dijagnostici je registrovana neispravnost motornog racunara koja se ogleda u tome da isti ne prepoznaje protokomer. da li mozete da servisirate racunar i koja je cena? Hvala.

16.06.2016 09:31
Milos Topalovic

Servis Sreckovic je specijalizovana radnja koja se bavi proizvodnjom,prodajom i ugradnjom digitalnih taksimetara.Prezadovoljan sam kvalitetom usluge i pristupacnom cenom a video sam i jos puno musterija sto dosta govori o njima.

21.08.2015 03:28
Marko NIkolic

Koliko košta ugradnja digitalnih taksimetara i popravka digitalnih kilometraza?

20.08.2013 08:33
Marko

Centralni displej na mercedesu c220 w203, gde pokazuje sve. Gubi se kontrast, cas se sve vidi lepo a cas se ne vidi, imam utisak kada se zagreje da se to desava. Jel se to popravlja?

10.07.2012 06:28
Boban

slabo se vidi prikaz na centralnom displeju na pezou 407

13.02.2012 02:08
Branko P.

Vidim da nudite uslugu popravke podizaca stakala pa me interesuje sada posto je zima pa su mi zaledili prozori i probao sam da spustim staklo i od tada mi podizaci stakala malo krce kad se spusta i podize staklo. Da li je to sa njima sve u redu ili im treba popravka? Takodje me zanima koje su okvirno cene zamene podizaca stakala za Ford Fokus 2002 godiste.

24.10.2011 04:29
Miroslav P.

Kada je u pitanju popravka podizaca stakala koje sam video na vasem profilu, interesuje me da li radite i zamenu onog motora iznutra koji podize i spusta stakla u vratima, a auto je marke Mustang (americki model, uvezen iz Bostona) ?

25.10.2011 08:51
Nesa

Ako ste vec ustanovili da je motoric podizaca stakla morate imati drugi da bih ga zamenili jer je taj auto jako redak na nasim prostorima i nemamo na stanju odgovarajuci motor podizaca stakla za taj tip vozila.Ako je problem drugog tipa dodjite u nas servis resicemo ga.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto elektronika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis Sreckovic
  • servis sreckovic,
  • proizvodnja digitalnih taksimetara,
  • ugradnja digitalnih taksimetara,
  • popravka digitalnih kilometraza,
  • Popravka displeja na automobilima,
  • popravka air baga,
  • popravka displeja,
  • servis displeja na automobilima