Auto elektronika Japan Auto

5.0 | 3 ocena
Ulica: Gusinjska bb, Zvezdara
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Auto elektronika Japan Auto
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.japanauto.rs

O nama

Mitsubishi auto dijagnostika, Mitcubishi auto elektronika, brzo, provereno i kvalitetno na jednom mestu nudi Japan Auto. Za duži vek japanskih vozila dođite kod nas. Mi smo ovlašćeni servis za japanska vozila, odnosno za sve vrste Mitsubishi i Hyndai vozila.

Japan Auto za dijagnostikovanje kvarova koristi najsavremenije kompjutere i opremu radi što bržeg otklanjanja kvara. Naša auto elektronika ima rešenje za svaki kvar sa kojim se muče vlasnici japanskih automobila.

Dođite što pre, kako bismo uradili dijagnostilu i otklonili kvar na vašem četvorotočkašu. Za sigurnu vožnju i dugotrajan rad vašeg automobila posetite Japan Auto.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Milosavljevic
  05.06.2017 02:42

  Mitsubishi auto dijagnostika,Mitcubishi auto elektronika,brzo,provereno i kvalitetno na jednom mestu nudi Japan Auto.Za duzi vek japanskih vozila dodjite kod njih.Oni su ovlasceni servis za japanska vozila,odnosno za sve vrste Mitsubishi i Hyndai vozila.

  Maja Matic
  10.12.2016 03:06

  Japan Auto za dijagnostikovanje kvarova koristi najsavremenije kompjutere i opremu radi sto brzeg otklanjanja kvara.Njihova auto elektronika ima resenje za svaki kvar sa kojim se muce vlasnici japanskih automobila.

  vkremić
  03.11.2014 10:17

  U mome Marutiju 800 i/2006,engine F8B ugrađen je kompjuter Mitsubishi ,kao i neki senzori.Auto je malo prešao i ispravan je.Da li uslučaju kvara popravljate kompjuter,ili ima zamenski.Da li se mora ići kod Vas ili imate terenskog serviseraJa nisam do sada skidao konektore sa komp. Da li j preporučljivo tretirati konektor electronic sprejom?Gde može da se nabavi TP snzor Mikuni za Maruti?. Zahvaljujem V.Kremić Užice 031 515 269

  Firme u blizini

  Servis Sreckovic, Matavuljeva 2, Voždovac, Beograd
  Servis Studio - auto elektronika, Aleksandra Dubčeka 56, Zemun, Beograd
  Iži auto elektonika, Ustanička 17,, Vračar, Beograd
  Auto elektronika servis TT, Aleksandra Dubčeka 5nj, Zemun, Beograd
  Podizači stakla Jovanović, Prvomajska 36z, Zemun, Beograd
  Mercedes dijagnostika Lukić, Mokroluška 42, Voždovac, Beograd