Auto delovi Scan auto

4.5 | 10 ocena
Ulica: Kraljevačka 21,
Grad: Pančevo
Auto delovi Scan auto
Mobilni: 064/

O nama

AUTO DELOVI SCAN AUTO

SCAN AUTO svim vlasnicima Peugeot, Renault i Citroen vozila u Pančevu nudi najveći izbor auto delova, po pristupačnim cenama. Pored rezervnih delova nenadmašnog kvaliteta za sve modele i tipove francuskih proizvođača vozila, u našoj ponudi očekuje Vas i druga auto oprema za Vašeg četvorotočkaša.

Bilo da su Vam potrebni setovi kvačila, delovi trapa, svećice, kablovi, amortizeri ili ležajevi točkova, prodavnica SCAN AUTO je prava adresa za Vas. Ono po čemu smo prepoznatljivi su vrhunski kvalitet i najpovoljnije cene delova koji će produžiti vek trajanja Vašeg vozila, a Vama obezbediti udobnost u vožnji.

Sa željom da spremno odgovorimo na sve zahteve kupaca, naš asortiman delova za Peugeot, Renault i Citroen vozila raste iz dana u dan. Ako se deo koji Vam je potreban ne nalazi u našoj ponudi, nudimo mogućnost porudžbine i nabavke neophodnih auto delova u najkraćem mogućem roku.

Osim auto delova, u našoj ponudi nalazi se i druga oprema za Vašeg ljubimca na četiri točka:

  • Auto ulja: Elf, Mobil, Total
  • Akumulatori – za sve tipove vozila

Naše stručno i profesionalno osoblje pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom pronalaska odgovarajućeg rezervnog dela baš za Vaš model vozila. Pored prodaje, bavimo se i ugradnjom delova, kao i servisiranjem vozila francuskih proizvođača: Peugeot, Renault i Citroen.

Auto delovi SCAN AUTO, Kraljevačka 21, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Max Auto delovi za ford, Braće Jovanovića 45b, Pančevo