O nama - TOP SPIDER DOO NIŠ


Preduzeće Top Spider doo je lider u proizvodnji i distribuciji creva interkulera na domaćem i okolnim tržištima. Naša proizvodnja vrši se na najsavremenijim linijama visoke tehnologije, a zahvaljujući izuzetno velikim kapacitetima, možemo da Vam ponudimo vrhunski kvalitet proizvoda, kao i mogućnost izrade bilo kog proizvoda od gume, u najkraćem mogućem roku.

Sama firma radi preko 30 godina u auto industriji, najpre na ručno pravljenim alatima, kao zanatska radnja Toplica (od 1984. godine), a danas pod imenom Top Spider. Na samom početku rada, naši glavni proizvodi bili su manžetne za homokinetičke zglobove, poluosovine i letve volana. Uvideviši da samo kvalitet opstaje, najviše pažnje posvetili smo poboljšanju istog, ulaganjem u najnovije tehnologije za proizvodnju.

Već punih 10 godina, tačnije od 2006. godine, bavimo se izradom creva intekulera bilo kakvog oblika do ø 60mm i maksimalno 1 m dužine. Creva se izrađuju od specijalne neopren gume vrhunskog kvaliteta, koju karakteriše izuzetna otpornost na habanje i pritisak.

Zahvaljujući velikom izboru modela na stanju za sve vodeće marke automobila, sigurni smo da ćete kod nas pronaći odgovarajuće crevo za Vaš model automobila. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela creva za vodeće marke automobila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, Golf, Jaguar, Jeep Cheerokee, Kia, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Volvo, Volkswagen.

Za svako crevo interkulera određenog modela automobila koje nemamo u ponudi, izrađujemo novo na osnovu uzorka Vašeg starog creva koje nam pošaljete. Glavna prednost preduzeća Top Spider je mogućnost izrade creva interkulera u roku od 24h, od prijema starog creva. Takođe, nudimo mogućnost slanja brzom poštom ili dostava većih količina na teritoriji cele Srbije.

Kompanija Top Spider ove godine je prvi put nastupila na međunarodnom sajmu automobila i proizvođača auto-delova u Istanbulu, Automechanika Istanbul 2015. Ovaj nastup je pravi pokazatelj kvaliteta naših proizvoda na zahtevnom međunarodnom tržištu, ali i opredeljenosti naše kompanije da i dalje ulaže u razvoj, konkurentnost i proširenje ponude proizvoda.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-15h

Top Spider doo, Niš

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Top Spider doo Niš
  • Top Spider doo Nis,
  • Top Spider doo Nis radno vreme,
  • Top Spider doo Nis kontakt telefon,
  • Creva interkulera,
  • Creva interkulera Nis,
  • Proizvodnja creva interkulera Nis,
  • creva interkulera cene