O nama - TOP SPIDER DOO BEOGRAD


Osnovna delatnost preduzeća Top Spider iz Beograda je izrada gumeno tehničkih proizvoda za auto industriju, na najsavremenijim linijama visoke tehnologije, već skoro punih 10 godina. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu koje posedujemo u autoindustriji, najpre kao zanatska radnja Toplica (od 1984. godine), a danas kao Top Spider, nudimo Vam vrhunski kvalitet proizvoda, kao i mogućnost izrade bilo kog proizvoda od gume, u najkraćem mogućem roku.

Na samom početku rada, naši glavni proizvodi bili su manžetne za homokinetičke zglobove, poluosovine i letve volana. Uvideviši da samo kvalitet opstaje, najviše pažnje posvetili smo poboljšanju istog, ulaganjem u najnovije tehnologije za proizvodnju. Zahvaljujući izuzetno velikim kapacitetima naše proizvodnje, danas je preduzeće Top Spider lider na domaćem i okolnim tržištima u proizvodnji i distribuciji creva interkulera.

Top Spider bavi se izradom creva intekulera bilo kakvog oblika do ø 60mm i maksimalno 1 m dužine. Creva se izrađuju od specijalne neopren gume vrhunskog kvaliteta, koju karakteriše izuzetna otpornost na habanje i pritisak. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela creva za vodeće marke automobila: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Chrysler, Citroen, Fiat, Ford, Golf, Jaguar, Jeep Cheerokee, Kia, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Volvo, Volkswagen.

Za svako crevo interkulera određenog modela automobila koje nemamo u ponudi, izrađujemo novo na osnovu uzorka Vašeg starog creva koje nam pošaljete. Pored kvaliteta proizvoda, naša glavna prednost u odnosu na konkurente je mogućnost izrade creva interkulera u roku od 24h, od prijema starog creva. Takođe, nudimo mogućnost slanja brzom poštom ili dostava većih količina na teritoriji cele Srbije.

Kompanija Top Spider ove godine je prvi put nastupila na međunarodnom sajmu automobila i proizvođača auto-delova u Istanbulu, Automechanika Istanbul 2015. Ovaj nastup je pravi pokazatelj kvaliteta naših proizvoda na zahtevnom međunarodnom tržištu, ali i opredeljenosti naše kompanije da i dalje ulaže u razvoj, konkurentnost i proširenje ponude proizvoda.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-15h

Top Spider doo, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.04.2019 09:50
Jovan Bolic Jovan Bolic

Dali imate creva interkulera za ford mondeo mk3 2.0 tdci i koja je cena

04.06.2017 04:07
Maja Matic

Zahvaljujuci izuzetno velikim kapacitetima njihove proizvodnje,danas je preduzece Top Spider lider na domacem i okolnim trzistima u proizvodnji i distribuciji creva interkulera.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Top Spider doo Beograd
  • Top Spider doo Beograd,
  • Top Spider doo Beograd radno vreme,
  • Top Spider doo Beograd kontakt telefon,
  • Creva interkulera,
  • Creva interkulera Beograd,
  • Proizvodnja creva interkulera Beograd,
  • creva interkulera cene